Gegevens wijzigen

In Mijn IZA kunt u zelf een aantal gegevens wijzigen. Sommige wijzigingen hoeft u niet aan ons door te geven.

Wijzig uw gegevens in Mijn IZA

  • Uw e-mailadres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw betalingsgegevens en betalingswijze
  • Hoe u uw documenten van IZA wilt ontvangen, per post of digitaal in uw postvak 
  • Uw zorgverzekering en eigen risico (tot en met 31 december)

Een adreswijziging hoeft u niet aan ons door te geven

Voor de IZA Zorgverzekering hoeft u uw adreswijziging niet door te geven. Dit nemen wij automatisch over van uw gemeente.

Wijziging bij trouwen of scheiden

Geef de wijziging altijd door aan uw gemeente. Uw gemeente stuurt de wijziging naar IZA. Wij verwerken de wijziging voor u. De aanpassingen verschijnen vanzelf in Mijn IZA. Gebruikte u tijdens uw huwelijk de achternaam van uw partner? En wilt u die naam na de scheiding niet meer gebruiken? Dan moet u bij uw gemeente een verzoek indienen voor verandering van uw naam.

Verandert uw gezinssituatie? Doe een verzekeringscheck!

Wijzigt er iets in uw gezinssituatie? Verwacht u gezinsuitbreiding of gaat u uit elkaar? Dan is de kans groot dat uw wensen over uw zorgverzekering ook veranderen. Wij doen daarom graag een verzekeringscheck met u. Zo sluit uw verzekering goed aan bij uw nieuwe situatie.

Bel: 088 - 131 16 52

U betaalt uw gebruikelijke belkosten. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Wijzigingen voor uw kind doorgeven

Hiervoor gelden aparte regels, bijvoorbeeld als uw kind 18 jaar wordt.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord