Rekeningnummer wijzigen

Heeft u een nieuw rekeningnummer? Geef uw wijziging eenvoudig aan ons door via Mijn IZA. 

Log in om uw rekeningnummer te wijzigen

Rekeningnummer premie, zorgkosten en vergoedingen

U kunt twee rekeningnummers aan ons doorgeven. Een voor het betalen van uw premie en zorgkosten. En een voor het ontvangen van vergoedingen. Maar u mag ook hetzelfde rekeningnummer gebruiken voor beide zaken.

3 manieren om uw nieuwe rekeningnummer door te geven

Uw rekeningnummer kunt u op 3 manieren wijzigen:

  • Via Mijn IZA
  • Via de website
  • Per post 

Rekeningnummer wijzigen via Mijn IZA

Geeft u uw wijziging via Mijn IZA door? Dan gaat deze direct in. Ontvangt u uw post digitaal? Dan krijgt u van deze wijziging een bevestiging per e-mail 

Wijzigen rekeningnummer via de website

U kunt uw nieuwe rekeningnummer ook aan ons doorgeven via de website. Download hiervoor het wijzigingsformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u vervolgens via de website uploaden en naar ons sturen. Kies als soort bijlage 'Wijzigen rekeningnummer'.   

Nieuw rekeningnummer per post doorgeven

U kunt uw nieuwe rekeningnummer ook per post aan ons doorgeven. Gebruik ook hiervoor het wijzigingsformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier stuurt u naar: 

IZA Zorgverzekeraar NV
Postbus 25210
5600 RS Eindhoven

Rekeningnummer telefonisch wijzigen niet mogelijk

Om uw privacy te beschermen, is het niet mogelijk om uw nieuwe rekeningnummer telefonisch aan ons door te geven. Kies daarom voor een van de eerder genoemde mogelijkheden.

Betaalwijze aanpassen

Wilt u uw betaalwijze aanpassen? Ook dat kan via Mijn IZA.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord