Kind of partner bijschrijven

In Mijn IZA voegt u eenvoudig uw partner of kinderen toe op uw polis. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd met de ouder met de meest uitgebreide zorgverzekering bij IZA.

Baby bijschrijven

Heeft u net een kindje gekregen? Geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door, maar uiterlijk binnen 4 maanden na de geboorte. U kunt uw kindje zelf bijschrijven via Mijn IZA. Wij verwerken uw bijschrijving gemiddeld binnen 5 werkdagen.Baby bijschrijven in Mijn IZADigiD afbeelding
Kind of partner bijschrijven

Dit kan de hoofdverzekerde zelf doen in Mijn IZA. Hiervoor logt u in met uw DigiD. Bijschrijven kan meestal alleen aan het einde van het jaar, maar in sommige gevallen ook tussentijds. Wij verwerken uw bijschrijving gemiddeld binnen 5 werkdagen.


Partner bijschrijven in Mijn IZADigiD afbeelding

Partner of kind van uw polis afhalen

Uw gezinslid wordt automatisch van de polis gehaald als uw gezinslid zelf een eigen verzekering afsluit óf bij iemand anders op de polis wordt gezet.

Liever telefonisch of per post de wijziging doorgeven?

Bel met onze klantenservice of stuur het ingevulde wijzigingsformulier naar:

IZA Zorgverzekeraar 
Postbus 25211 
5600 RS Eindhoven

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord