Zorgadvies en wachtlijstbemiddeling

In sommige situaties is het fijn om wat extra hulp te krijgen. Wij helpen u graag om de juiste zorgverlener bij uw zorgvraag te vinden. Hieronder staan handige hulpmiddelen waarmee u zelf aan de slag kunt. Komt u er niet uit? Dan helpen onze zorgadviseurs u graag verder. Zij nemen per mail contact met u op als u het formulier onderaan deze pagina invult.

Zelf aan de slag met onze hulpmiddelen

Dit zijn de hulpmiddelen die onze zorgadviseurs gebruiken. Ook u kunt hier gratis gebruik van maken.

Snel aan de beurt

Bekijk in onze app waar u het snelst aan de beurt bent voor zorg in het ziekenhuis. 


Zorgverlener bij u in de buurt

Zoekt u een zorgverlener bij u in de buurt? En wilt u weten of deze een contract (afspraak) met ons heeft? Deze informatie vindt u in onze Zorgzoeker.

Ervaringen en wachttijden

Benieuwd naar ervaringen van anderen bij een zorgverlener? Of wat de wachttijd is voor bepaalde zorg? 

Hulp bij gezondheidsvragen

Vind betrouwbare informatie via Thuisarts.nl

Thuisarts.nl is er voor iedereen die betrouwbare informatie zoekt over gezondheid en ziekte. Met Thuisarts.nl weet u wanneer u naar de huisarts moet en wat u zelf kunt doen. Het is gemaakt door artsen en medisch specialisten.

Tips voor een gezonder leven

Op Gezond Leven vindt u de beste apps en workshops die u helpen om gezonder te eten, beter te bewegen en u mentaal fit te voelen. Ga aan de slag waar en wanneer het u uitkomt.

Contact met onze zorgadviseurs

Komt u er zelf niet uit? Onze zorgadviseurs helpen u graag verder. Vul ons online formulier in en dan nemen onze zorgadviseurs binnen 3 werkdagen contact met u op.

Onze zorgadviseurs kunnen zo direct op zoek naar een passende zorgverlener. Door het formulier in te vullen, krijgt u in de meeste gevallen sneller antwoord dan door te bellen.

Toch liever bellen? Dan stellen onze zorgadviseurs de vragen uit het formulier telefonisch. Daarna gaan ze aan de slag om een passende zorgverlener te vinden. Na drie werkdagen nemen we contact op met het antwoord op uw vraag. Onze zorgadviseurs zijn te bereiken op 088 - 131 16 13 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur.