Gezond leven

Nieuwe energie op doen en stilstaan bij uzelf

Even stilstaan bij uzelf. Nieuwe energie opdoen. Werken aan uw wendbaarheid en optimisme. Met Gezond Leven van IZA geeft u aandacht aan uzelf. Ga lekker aan de slag met meer dan 20 apps, workshops en andere extra’s. Ze zijn er speciaal voor u. Begin vandaag met gezonder leven!

  • Praktische hulp om gezonder te leven
  • Online en op ieder willekeurig moment aan de slag
  • Ontwikkeld door specialistische partners
  • Gratis via IZA

Kies een van de 3 thema's

Gezond Leven Fysiek

Fysiek

Wilt u uw concentratie verbeteren, beter slapen of werken aan een pijnvrije rug? Maak gebruik van onze extra's.

Gezond Leven Mentaal

Mentaal

Wilt u meer ontspanning en balans? En minder stress of sombere gevoelens? Maak gebruik van onze extra's.

Gezond Leven Leefstijl

Leefstijl

Wilt u vaker de juiste voeding kiezen of meer bewegen en ontspannen? Maak gebruik van onze extra's.

Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van IZA. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. Maar we zwaaien niet alleen vanaf de zijlijn. We helpen u ook graag. Met kwalitatief goede services waarmee u echt een verschil kunt maken. Waarmee u beter kunt ontspannen of optimistischer in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u prima gezond bent, want ook dan kunt u verbetering wensen. Succes met uw voornemens. We wensen u alle gezondheid toe.

Op dit platform bevelen wij services van derden aan die producten of diensten leveren op het gebied van gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.