Zorgverzekering

De IZA Zorgverzekering
IZA is al bijna 70 jaar lang de zorgverzekeraar van medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen en brandweer. De zorgverzekering van IZA biedt veel keuzevrijheid, ruime vergoedingen, scherpe, stabiele premies en collectiviteitskorting op de premie. Dat geldt ook voor gezinsleden.

Een zorgverzekering speciaal voor uw medewerkers

Bij IZA heeft u de keuze uit twee basisverzekeringen:

  • IZA Eigen Keuze, voor vrijheid in keuze van een zorgverlener en ruime vergoedingen (restitutie)
  • IZA Ruime Keuze, voor een lagere premie en ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners (natura)

Willen uw medewerkers uitgebreider verzekerd zijn? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Zij kunnen dan, naast de basisverzekering, kiezen voor een van onze aanvullende pakketten of tandpakketten.

Collectiviteitskorting ook voor gezinsleden

Partner en kinderen (tot 30 jaar) kunnen op dezelfde polis van uw medewerkers. Zij krijgen dan dezelfde aantrekkelijke premiekorting. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis verzekerd voor het hoogst gekozen aanvullende pakket van hun ouder(s). Bovendien profiteren IZA-verzekerden meestal van een werkgeversbijdrage.

Meer keuzevrijheid

Alle gezinsleden boven de 18 kunnen een eigen aanvullend pakket kiezen dat het best bij hen past. Ieder heeft keuze uit vier aanvullende zorgpakketten en drie tandpakketten. Dat kan bij IZA ook alleen een tandpakket zijn. Een populair alternatief is het totaalpakket IZA Classic Comfort. Wij hebben geen tandheelkundige selectie. Iedereen is bij IZA van harte welkom!

Promotiemateriaal

Wilt u de IZA Zorgverzekering onder de aandacht brengen bij uw medewerkers? Gebruik ons promotiemateriaal.