Zorgverzekering

De IZA Zorgverzekering

De zorgverzekering van IZA

IZA is al 67 jaar lang de zorgverzekeraar van medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen. De zorgverzekering van IZA biedt veel keuzevrijheid, ruime vergoedingen, scherpe, stabiele premies en collectiviteitskorting op de premie. Dat geldt ook voor gezinsleden.

Informeer uw medewerkers

Wilt u de IZA Zorgverzekering onder de aandacht brengen bij uw medewerkers? Gebruik ons promotiemateriaal.

Het ideale zorgpakket

Bij IZA heeft u de keuze uit twee basisverzekeringen:

  • IZA Eigen Keuze, voor vrijheid in keuze van een zorgverlener en ruime vergoedingen (restitutie)
  • IZA Ruime Keuze, voor een lagere premie en ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners (natura)

Willen uw medewerkers uitgebreider verzekerd zijn? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Zij kunnen dan, naast de basisverzekering, kiezen voor een van onze aanvullende pakketten of tandpakketten.

Collectiviteitskorting ook voor gezinsleden

Partner en kinderen (tot 30 jaar) kunnen via dezelfde polis van uw medewerkers worden aangemeld. Zij krijgen dan dezelfde aantrekkelijke premiekorting. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis verzekerd voor het hoogst gekozen aanvullende pakket van hun ouder(s). Bovendien profiteren IZA-verzekerde werknemers meestal van een financiƫle tegemoetkoming in de vorm van een werkgeversbijdrage.

Meer keuzevrijheid

Alle premiebetalende gezinsleden op een zorgpolis kunnen een eigen aanvullend pakket kiezen dat het best bij hen past. Ieder heeft keuze uit vier aanvullende zorgpakketten en drie tandpakketten. Dat kan bij IZA ook alleen een tandpakket zijn. Een zeer gewaardeerd alternatief is het totaalpakket IZA Classic Comfort. Zo kan voor het hele gezin een optimaal pakket worden samengesteld. Er geldt geen tandheelkundige selectie. Iedereen is bij IZA van harte welkom.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord