Adres, achternaam, geslacht wijzigen

Er zijn een aantal wijzigingen die u niet aan ons door hoeft te geven. Deze geeft u aan uw gemeente door. Dit geldt voor een adreswijziging. Maar ook voor een wijziging van uw achternaam of geslacht. Uw gemeente geeft deze wijziging vervolgens aan ons door.  

Binnen 14 werkdagen in te zien via Mijn IZA

De wijzigingen die we via uw gemeente doorkrijgen zijn binnen 14 werkdagen zichtbaar in Mijn IZA.

Voorletters gewijzigd? Geef dit wel aan ons door

Zijn uw voorletters gewijzigd? Dan moet u deze verandering wel zelf aan ons doorgeven. Deze informatie krijgen we niet automatisch van uw gemeente door. U kunt deze wijziging telefonisch aan ons doorgeven via 0900 - 80 36.

Andere tandarts of huisarts? Bekijk de Zorgzoeker

Verhuizen betekent soms ook op zoek naar een andere huisarts, apotheek en tandarts. In onze Zorgzoeker vindt u alle huisartsen, apotheken en tandartsen bij u in de buurt. En u ziet of wij een contract met ze hebben. 

Samenwonen? Allebei collectief verzekerd 

Gaat u samenwonen? En is een van u op dit moment collectief verzekerd bij IZA? Bekijkt u dan eens of het voordeliger is om samen op die polis te gaan. Zo profiteert u allebei van de collectieve korting. U kunt uw partner of gezinsleden eenvoudig bijschrijven in Mijn IZA.

Wijzigt uw situatie? Doe een verzekeringscheck

Wijzigt er iets in uw gezinssituatie? Verwacht u gezinsuitbreiding of gaat u uit elkaar? Dan is de kans groot dat uw wensen over uw zorgverzekering ook veranderen. Wij doen daarom graag een verzekeringscheck met u. Zo sluit uw verzekering goed aan bij uw nieuwe situatie. Neem hierover contact op met onze klantenservice.