Adres wijzigen (verhuizing)

Heeft u een nieuw adres omdat u bent verhuisd? Geef uw adreswijziging altijd door aan uw gemeente. Wij ontvangen de wijziging van uw adres automatisch van uw gemeente. U hoeft de adreswijziging niet aan ons door te geven.

Andere tandarts of huisarts? Bekijk de Zorgzoeker

Verhuizen betekent soms ook op zoek naar een andere huisarts, apotheek en tandarts. In onze Zorgzoeker vindt u alle huisartsen, apotheken en tandartsen bij u in de buurt. En u ziet of wij een contract met ze hebben. 

Samenwonen? Allebei collectief verzekerd 

Gaat u samenwonen? En is een van u op dit moment collectief verzekerd bij IZA? Bekijkt u dan eens of het voordeliger is om samen op die polis te gaan. Zo profiteert u allebei van de collectieve korting. U kunt uw partner of gezinsleden eenvoudig bijschrijven in Mijn IZA.

Wijzigt uw situatie? Doe een verzekeringscheck

Wijzigt er iets in uw gezinssituatie? Verwacht u gezinsuitbreiding of gaat u uit elkaar? Dan is de kans groot dat uw wensen over uw zorgverzekering ook veranderen. Wij doen daarom graag een verzekeringscheck met u. Zo sluit uw verzekering goed aan bij uw nieuwe situatie.

Bel: 088 - 131 16 52

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. U betaalt uw gebruikelijke belkosten.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord