Persoonlijk zorgadvies

Onze zorgadviseurs helpen wanneer u bijvoorbeeld op een wachtlijst staat, een second opinion wilt, of te maken krijgt met langdurige zorg. U kunt online ook veel zelf vinden en regelen. Dat gaat snel en gemakkelijk. 

Zelf zorg vinden en regelen

Thuiszorg of zorg voor een ander regelen? Dat hebben we voor u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Maar ook andere zaken kunt u eenvoudig online regelen. Op het moment dat het u uitkomt. Op onze website vindt u veel handige hulpmiddelen en stappenplannen. Neem eens een kijkje op deze pagina over zelf zorg regelen. Komt u er niet uit? Dan kunt u ons natuurlijk bellen.

Wij geven antwoord op uw vragen

U kunt ons bellen als u er zelf niet uitkomt. U kunt bijvoorbeeld de volgende vragen aan ons stellen.

  • Ik sta op een wachtlijst en wil eerder geholpen worden, kan dat?
  • Bij welk ziekenhuis kan ik terecht voor mijn behandeling?
  • Hoe regel ik een second opinion?
  • Hoe regel ik hulp in de huishouding nu ik langdurig ziek ben?

Zo neemt u contact op

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar op telefoonnummer088 - 131 16 13. Wilt u liever dat wij u bellen? Dat kan. Klik op de knop hieronder.

Het is momenteel erg druk. Het duurt daarom langer tot u iemand aan de telefoon krijgt. Als we u vervolgens niet direct kunnen helpen laat ook ons advies helaas langer op zich wachten. Onze excuses voor het ongemak. Onze zorgadviseurs vinden het belangrijk om iedereen goed te helpen. En voor iedere vraag de tijd te nemen.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord