IZA zorgpas

U ontvangt uw IZA Zorgpas binnen 3 weken nadat u uw zorgverzekering heeft afgesloten. Met uw zorgpas laat u aan uw zorgverlener zien dat u een zorgverzekering heeft. Op de voorkant vindt u uw burgerservicenummer (BSN) en uw klantnummer. Deze gegevens gebruikt een zorgverlener om declaraties te sturen.

Zorgpas vergeten?

Gaat u naar een zorgverlener? En heeft u uw zorgpas niet bij u? Geen zorgen. Als u een geldige zorgverzekering heeft, dan mag u gebruikmaken van de zorg.

Zorgpas verlopen?

Wanneer uw zorgpas bijna verlopen is, sturen wij u een nieuwe pas. Geeft u een wijziging door die ook te maken heeft met uw zorgpas, dan sturen wij u ook een nieuwe pas.

Zorgpas kwijt?

Bent u uw zorgpas kwijt? Deze vindt u ook digitaal in uw IZA Zorg app. Zo heeft u uw zorgpas altijd bij u. Liever een pas thuis ontvangen? Vraag dan een nieuwe pas aan via Mijn IZA of de IZA Zorg app. Of kies ervoor om het telefonisch te doen, direct in het keuzemenu. U ontvangt binnen 10 dagen een nieuwe pas gratis thuis.

Neem uw zorgpas mee als u naar het buitenland gaat

Achterop uw zorgpas vindt u uw EHIC (Europese zorgpas). Hiermee bent u in de meeste Europese landen verzekerd van medisch noodzakelijke hulp.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord