IZA zorgpas

U ontvangt uw IZA zorgpas binnen 3 weken nadat u uw zorgverzekering heeft afgesloten. Met uw zorgpas laat u aan uw zorgverlener zien dat u een zorgverzekering heeft. Op de voorkant vindt u uw burgerservicenummer (BSN) en uw klantnummer. Deze gegevens gebruikt een zorgverlener om declaraties te sturen.

Zorgpas vergeten?

Gaat u naar een zorgverlener? En heeft u uw zorgpas niet bij u? Geen zorgen. Als u een geldige zorgverzekering heeft, dan mag u gebruikmaken van de zorg.

Zorgpas verlopen?

Wanneer uw zorgpas bijna verlopen is, sturen wij u een nieuwe pas. Geeft u een wijziging door die betrekking heeft op uw zorgpas, dan sturen wij u ook een nieuwe pas.

Zorgpas kwijt?

Bent u uw zorgpas kwijt? Wist u dat u deze ook in uw IZA Zorg app kunt vinden? Zo heeft u uw zorgpas altijd bij u. Liever een pas thuis ontvangen? U kunt een nieuwe pas aanvragen via Mijn IZA of de IZA Zorg app. Of u kiest ervoor om het telefonisch te doen, direct in het keuzenmenu. U ontvangt binnen 10 dagen een nieuwe pas gratis thuis.

Neem uw zorgpas mee als u naar het buitenland gaat

Achterop uw zorgpas vindt u uw EHIC (Europese zorgpas). Hiermee bent u in de meeste Europese landen verzekerd van medisch noodzakelijke hulp.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord