Een reanimatiecursus kan levens redden

Als in een noodgeval elke seconde telt kan reanimatie het verschil maken tussen leven en dood. Volg daarom een reanimatiecursus en leer deze belangrijke manier om levens te redden. De kosten krijgt u vergoed via het preventiebudget in uw aanvullende verzekering.

Leer wat u moet doen in een noodsituatie

U hoopt het nooit mee te maken, maar stel dat er iemand bij jou in de buurt buiten bewustzijn raakt of een hartaanval krijgt. Dan kan snel reanimeren levensreddend zijn. Tijdens een reanimatiecursus leert u hoe u een noodsituatie herkent en wat u dan moet doen in een noodsituatie.

Vergoeding van de cursus

  • Heeft u een aanvullende verzekering bij VGZ? Dan kunt u het preventiebudget gebruiken voor het volgen van een reanimatiecursus;
  • Het preventiebudget kunt u ook gebruiken voor andere cursussen, advies en zorg. Is uw preventiebudget op? Dan betaalt u de kosten zelf.

Aanmelden bij een gecertificeerde instructeur of organisatie

Wilt u een reanimatiecursus volgen? Meldt u dan bij een instructeur of organisatie die is gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatieraad (NRR).

Vind een cursus

Kosten & declareren

Omschrijving Bedrag
Prijsvoorbeeld 35,00
Vergoeding preventiebudget -35,00
Totaal te betalen 0,00
Vind een cursus

Preventiebudget

Heeft u een aanvullende verzekering bij IZA? Dan kunt u het preventiebudget inzetten om gebruik te maken van het leefstijlprogramma. Bekijk uw budget in de IZA-app of de Mijn-omgeving.

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

Leefstijlcheck

Wil je zeker weten of je een gezonde leefstijl hebt? Meld je dan aan voor de leefstijlcheck. Deze check geeft je inzicht in jouw leefstijl. Dit doe je door een online vragenformulier in te vullen. Na het invullen ga je een persoonlijk gesprek aan met een online leefstijlcoach.


Mentaal Leefstijl

Je kunt kiezen uit 2 leefstijlchecks

Meld je aan bij Vitafy.

Meld je aan bij Niped.

 

Sportmedisch advies

Sportmedisch advies

Wilt u zorgeloos sporten en daarvoor advies van een medische specialist? Een sportarts kijkt met u mee voor een verantwoord beweeg- en sportadvies. We vergoeden de kosten van sportmedisch onderzoek, sportmedische begeleiding en sportkeuringen.

Cursus Reanimatie

Reanimatie

Een cursus reanimatie redt levens. Letterlijk. Wil u voorbereid zijn op een mogelijke noodsituatie? Neem dan deel aan een reanimatiecursus door een instructeur of instelling die gecertificeerd is door de Nederlandse Reanimatieraad (NRR).