Hebt u als vrouw last van extreme haargroei in uw gezicht? Dan kunt u vanuit uw aanvullende verzekering een vergoeding krijgen voor ontharen (epilatie).

Vergoeding vanuit de basisverzekering

Vanuit uw basisverzekering krijgt u geen vergoeding voor het ontharen.


Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen

U krijgt vanuit uw aanvullende verzekering een vergoeding voor ontharen of epilatie tot u het maximale bedrag hebt bereikt.

Verzekering Vergoeding
IZA Extra Zorg 1 Maximaal € 600 voor de hele looptijd van de verzekering
IZA Extra Zorg 2 Maximaal € 600 voor de hele looptijd van de verzekering
IZA Extra Zorg 3 Maximaal € 1.000 voor de hele looptijd van de verzekering
IZA Extra Zorg 4 Maximaal € 1.500 voor de hele looptijd van de verzekering
IZA Classic Comfort Maximaal € 445 per jaar

 

Verwijsbrief

U hebt een verwijsbrief nodig van uw huisarts of medisch specialist.

U kunt naar alle aangewezen zorgaanbieders. In Vergelijk en Kies vindt u de aangewezen huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Zo weet u zeker dat uw zorgaanbieder de zorg mag verlenen. En dat deze voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zo moet de schoonheidsspecialist bijvoorbeeld geregistreerd zijn bij de beroepsvereniging ANBOS.

Soort behandeling

U krijgt alleen behandelingen van het gezicht vergoed. Voor het ontharen of epilatie van andere delen van het lichaam krijgt u geen vergoeding.

Niet-aangewezen zorgaanbieder

Gaat u voor ontharen of epilatie naar een huidtherapeut of schoonheidsspecialist die wij niet hebben aangewezen? Dan betaalt u de behandeling zelf.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. Dit kan alleen aan de verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van IZA. Wij raden u aan om, als u zorg nodig hebt, vooraf de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. Als een vergoeding per jaar is, is dat per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.  

Welk pakket heb ik ook alweer?

Dat ziet u onder 'Verzekering' in de IZA Zorg app.

Meer over de IZA Zorg app Of bekijk uw pakket in Mijn IZA