Hebt u last van acne, eczeem of een ander huidprobleem? Vanuit uw aanvullende verzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor huidbehandelingen. U kunt hiervoor naar een door ons aangewezen huidtherapeut, arts of schoonheidsspecialist gaan.

Welke zorg valt onder huidbehandelingen:

Vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering

U krijgt voor acnebehandeling, camouflagetherapie of ontharen geen vergoeding vanuit de basisverzekering. De hoogte van de vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering is afhankelijk van het aanvullende pakket dat u hebt.

U krijgt de kosten alleen vergoed als u naar een zorgaanbieder gaat waarmee wij een contract hebben. Met deze zorgaanbieders hebben wij afspraken gemaakt over kwaliteit, prijs en service. Zo bent u verzekerd van goede zorg. Kijk in Vergelijk en Kies welke huidtherapeuten of schoonheidsspecialisten wij hebben aangewezen voor huidbehandelingen.

Lichttherapie bij psoriasis, eczeem en vitiligo

Hebt u ernstige psoriasis, eczeem of vitiligo? Dan krijgt u een vergoeding voor een thuiskuur met lichtapparatuur vanuit de basisverzekering. U hebt hiervoor een verwijzing nodig van uw behandelend dermatoloog. Uw ziekenhuis is verantwoordelijk voor de verstrekking van dit hulpmiddel in bruikleen. U betaalt eigen risico voor de behandeling en de lichtapparatuur.