U krijgt geen vergoeding voor loophulpmiddelen, zoals rollators, krukken, looprekken en loophulpen met drie of vier poten. Wel krijgt u korting bij een aantal leveranciers voor verpleeghulpmiddelen.

Hulpmiddel kopen of huren

U kunt een rollator, looprek of eenvoudige loopkrukken huren of kopen. Op vertoon van uw zorgpas krijgt u een voordelig tarief bij leveranciers met wie wij een contract hebben.

Waar kunt u terecht?

U huurt of koopt uw loophulpmiddel bij een leverancier van hulpmiddelen. U ontvangt als verzekerde van IZA korting bij hulpmiddelenleveranciers waarmee wij een contract hebben. Welke dit zijn ziet u in Vergelijk en Kies. Zoek op de term ‘verpleeghulpmiddelen’.

Gecontracteerde leveranciers

U kunt voor hulpmiddelen terecht bij een van de gecontracteerde leveranciers. Welke dit zijn, vindt u in Vergelijk en kies.

Hebt u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. Dit kan alleen aan de verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van IZA. Wij raden u aan om, als u zorg nodig hebt, vooraf de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. Als een vergoeding per jaar is, is dat per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.  

Welk pakket heb ik ook alweer?

Dat ziet u onder 'Verzekering' in de IZA Zorg app.

Meer over de IZA Zorg app Of bekijk uw pakket in Mijn IZA