Hebt u de ziekte van Bechterew of hebt u last van reumatoïde artritis of artritis psoriatica? Dan kunt u hiervoor behandeld worden in een kuuroord. De kosten van deze behandeling worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering.

Vergoeding vanuit de basisverzekering

U krijgt vanuit de basisverzekering geen vergoeding voor behandeling in een kuuroord.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen

Moet u behandeld worden voor de ziekte van Bechterew, reumatoïde artritis of artritis psoriatica? Dan kunt u voor de kosten van de behandeling in een kuuroord een vergoeding krijgen. De vergoeding hangt af van uw aanvullende verzekering.

Aanvullende verzekering Vergoeding
IZA Extra Zorg 1 Maximaal € 900 per jaar
IZA Extra Zorg 2 Maximaal € 1.000 per jaar
IZA Extra Zorg 3 Maximaal € 1.500 per jaar
IZA Extra Zorg 4 Maximaal € 2.000 per jaar
IZA Classic Comfort Maximaal € 885 per jaar

 

U kunt naar alle aangewezen zorgaanbieders. Met Vergelijk en Kies vindt u de aangewezen kuuroorden. Zo weet u zeker dat uw zorgaanbieder de zorg mag verlenen. En dat deze voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Niet-aangewezen zorgaanbieder

Gaat u naar een kuuroord dat wij niet hebben aangewezen? Dan vergoeden wij de kosten niet.

De kosten van uw behandeling in een kuuroord worden vergoed. Maar let op: de kosten van uw verblijf in een kuuroord worden niet vergoed.

Toestemming

Voor een verblijf in een kuuroord hebt u vooraf toestemming van ons nodig.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. Dit kan alleen aan de verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van IZA. Wij raden u aan om, als u zorg nodig hebt, vooraf de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. Als een vergoeding per jaar is, is dat per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.  

Welk pakket heb ik ook alweer?

Dat ziet u onder 'Verzekering' in de IZA Zorg app.

Meer over de IZA Zorg app Of bekijk uw pakket in Mijn IZA