ClaudicatioNet: gespecialiseerde zorg bij etalagebenen

Heeft u looptraining nodig voor de behandeling van etalagebenen (stadium 2 Fontaine)? Dan kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut of oefentherapeut die is aangesloten bij ClaudicatioNet.

Verzekerd van goede zorg en deskundige begeleiding

Bij zorgverleners die zijn aangesloten bij ClaudicatioNet bent u verzekerd van goede zorg. Zij zijn opgeleid om deskundige begeleiding te leveren voor de behandeling van etalagebenen. Hierdoor krijgt u:

  • Een optimale looptraining waarbij rekening wordt gehouden met eventuele andere beperkingen die het lopen kunnen belemmeren
  • Deskundige begeleiding en advies om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met de looptraining

U kunt terecht bij gespecialiseerde zorgverleners

Wij hebben voor looptraining bij etalagebenen (stadium 2 Fontaine) alleen gespecialiseerde zorgverleners gecontracteerd die zijn aangesloten bij ClaudicatioNet. Welke zorgverleners dit zijn, vindt u in de Zorgzoeker.

Vergoeding bij zorgverlener zonder contract

Gaat u naar een zorgverlener waarmee wij geen contract hebben? Dan krijgt u mogelijk een lagere vergoeding. Hoe hoog deze vergoeding is, hangt af van uw basisverzekering en eventuele aanvullende verzekering.

Bekijk ook

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord