Mindfulness op ieder moment

Meer energie met de Mindfulness coach app

In je vaak drukke bestaan is af en toe een momentje voor jezelf heel belangrijk. De Mindfulness app biedt je een grote variëteit aan oefeningen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Geef aan hoeveel tijd je hebt voor een sessie en of je op je werk, thuis of bijvoorbeeld in de trein bent. In slechts een paar minuten kun je al tot rust komen!

Mindfulness op ieder moment

Je bepaalt zelf hoe je de Mindfulness app gebruikt. De app heeft een speciaal programma dat helpt om jouw beoefening rustig op te bouwen. Dit programma duurt vijf weken en bevat 25 oefeningen. Je kiest zelf wanneer je met het programma start en ontvangt een melding als het tijd is voor een oefening. Komt het moment toch niet uit? Dan pas je het tijdstip van de melding gemakkelijk weer aan. Naast het programma kun je ook zelf een losse oefening kiezen uit de meer dan 40 beschikbare oefeningen.

  • Gratis oefeningen
  • Voor beginners én gevorderden
  • Ook als u niet bij IZA verzekerd bent
  • Mindfulness programma van 5 weken

De Mindfulness coach app is ontwikkeld door Coöperatie VGZ. IZA is onderdeel van Coöperatie VGZ.

VGZ Zorg app downloaden in de App StoreVGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store

 

Al ruim 750.000 keer gedownload! 

Lekker in je vel met het Gezond Leven platform

De Mindfulness app is één van de apps uit het Gezond Leven platform van IZA. Een platform met aandacht voor jezelf door middel van apps, workshop en andere extra’s. Allemaal dragen ze bij aan een goed of beter gevoel. Want als jij je goed voelt, kun je doen wat je echt belangrijk vindt.

Direct aan de slag op het Gezond Leven platform

Vergoedingen mindfulness bij burn-out klachten

Heb je last van burn-outklachten? Dan kun je in onze aanvullende verzekering een vergoeding krijgen voor een 8-weekse groepstraining:

  • Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT)
  • Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)

Meer over mindfulness bij burn-out klachten

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord