Duurzaam en vitaal

We nodigen je graag uit op donderdag 23 november a.s. van 09.30 tot 15.00 uur voor de inspiratiedag: IZA Duurzaam en Vitaal. Kom alles te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van inzetbaarheid en bevorderen van gezondheid van je medewerkers.

Bijvoorbeeld door de inzet van het vitaliteitsbudget, het optimaal gebruiken van jouw werkomgeving of door inzichten van ons nieuwe wetenschappelijk onderbouwde methode.

Ervaar zelf het gezondste kantoor van Nederland

We ontmoeten je 23 november graag bij Coöperatie VGZ: het gezondste kantoor van Nederland. Het staat zelfs in de top 10 wereldwijd. Onze droom is dat iedereen in Nederland zo gezond mogelijk is. En bij gezond zijn speelt de werkomgeving een grote rol. Welke invloed heeft de werkomgeving op de vitaliteit van medewerkers? We vertellen je er 23 november graag meer over.

Raak geïnspireerd door de nieuwste inzichten

Je hoort alles over de laatste ontwikkelingen. En met een divers programma op het gebied van vitaliteit en duurzaamheid ga je geïnspireerd weer naar huis.

  • Duurzaam ondernemen door Coöperatie VGZ: waar staan we en wat zijn onze ambities?
  • Premie 2024, the morning after
  • Vitaliteitsbudget en Mijn Bedrijfszorg: de laatste inzichten en trends
  • Hoe kan de VGZ vitaliteitstoren de positie van HR versterken?
  • Burn-out en psychologie: oorzaken en oplossingen
  • Inspirerende rondleiding door het gezondste kantoor van Nederland

Meld je hier aan

Vul je gegevens in en neem deel aan de inspiratiedag op donderdag 23 november a.s..

Vragen? We helpen je graag

Heb je vragen over de inspiratiedag? Neem dan contact op met je IZA contactpersoon.

Reizen naar de inspiratiedag IZA Duurzaam en Vitaal

Kom je 23 november met het openbaar vervoer? Dan vind je het kantoor aan het Centraal Station van Arnhem. Als je met de auto komt kun je eenvoudig onder het kantoor parkeren in parkeergarage “Centraal”. Na afloop van de kennissessie ontvang je een uitrijkaart.