Uw IZA zorgverzekering in 2022

Hoe ziet uw zorgverzekering er in 2022 uit? Dat is nu nog niet bekend. Wel kunnen wij u informeren over belangrijke momenten in het jaar. En als we meer weten over de zorgverzekering van 2022, vindt u het hier.

Belangrijke momenten

 

Prinsjesdag 2021 - Op dinsdag 21 september is het Prinsjesdag. De overheid maakt dan de plannen voor 2022 bekend. Ook als er iets in de basisverzekering verandert. Want de overheid bepaalt wat er in de basisverzekering zit. 

Bekend maken premie - Uiterlijk 12 november maken alle zorgverzekeraars de premie voor het nieuwe jaar bekend. Wij sturen onze verzekerden een e-mail of brief met informatie over de nieuwe polis en de wijzigingen. Dit is voor veel mensen ook het startschot om te kijken of hun verzekering nog bij hen past. 

Einde jaar - Wilt u uw verzekering opzeggen? Geef dat dan uiterlijk 31 december aan uw zorgverzekeraar door.

Begin nieuwe jaar - U heeft tot en met 31 januari 2022 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Of uw huidige verzekering bij IZA te wijzigen. 

Wat kost de zorgverzekering in 2022?

Over de kosten van uw zorgverzekering in 2022 is nog niets bekend. Is er nieuws, dan plaatsen wij het hier zo snel mogelijk.

Eigen risico Eigen risico 2022
Het eigen risico blijft in 2022 € 385. Daarmee is het bedrag hetzelfde als in 2021. De Tweede Kamer heeft dit in juni besloten. De afgelopen jaren veranderde het eigen risico ook niet.
premie berekenen icon Premie 2022
Wij doen ons best om de premie elk jaar zo laag mogelijk te houden. Wij hebben geen winstoogmerk. En willen een verantwoord en gunstig premiebeleid. 
Uiterlijk 12 november maken wij onze premies bekend.
Zorgtoeslag icoon Zorgtoeslag 2022
De zorgtoeslag is er speciaal voor mensen met een lager inkomen. Zo helpt de regering mee de zorgpremie te betalen. Op onze pagina over de zorgtoeslag vindt u alles over dit onderwerp.

De IZA zorgverzekeringen 

Werkt u bij een gemeente, provincie, waterschap of brandweer? U staat klaar voor anderen. En IZA staat klaar voor u. Met onze collectieve basis-, aanvullende en tandverzekeringen.

Basisverzekering 2021 Basisverzekering

U wilt natuurlijk altijd bij uw huisarts, apotheek of ziekenhuis terecht kunnen. Maar u wilt niet meer betalen dan nodig. Dan is een basisverzekering van IZA iets voor u. We hebben er 3!

De inhoud van de basisverzekeringen 2022 maken wij half november bekend.

Aanvullende verzekeringen 2021 Aanvullende verzekering

Niet alle zorg zit in de basisverzekering. Wilt u toch verzekerd zijn voor die zorgkosten die de basisverzekering niet dekt? Verzeker u dan ook aanvullend. 

De inhoud van de aanvullende verzekeringen 2022 maken wij half november bekend.

Tand Tandartsverzekering

Tandartskosten kunnen maar zo hoog oplopen. Maar als je gebit je lief is, wil je wel geregeld naar de tandarts. Bij IZA heeft u keuze uit 3 tandpakketten. Afhankelijk van wat u verwacht aan tandartskosten kiest u uw pakket.

Veranderingen in tandartsverzekering maken wij uiterlijk 12 november bekend.

De services van IZA voor u

Bij IZA bieden we u meer dan alleen goede zorgverzekeringen. Bekijk wel extra's u krijgt. Om u te helpen gezond & fit te blijven. En om het u gemakkelijk te maken. Gewoon gratis.

Gratis Mindfulness app

Wilt u beter omgaan met stress en zelfbewuster worden? Dan is onze app Mindfulness coach iets voor u. Gratis, ook als u niet bij ons verzekerd bent. 

Gezond leven met IZA

Wilt gezond & fit blijven? U bent goed bezig! Het Gezond Leven Platform helpt u. Met (gratis) workshops, trainingen en apps die het verschil maken. Start vandaag nog!

De IZA Zorg App

  • Declareer snel & eenvoudig
  • Rekeningen direct betalen via iDeal
  • Bekijk hoeveel u nog vergoed krijgt