Basisverzekering IZA Eigen Keuze € 119,56

IZA Eigen Keuze is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u vrij bent om uw eigen zorgverlener te kiezen. Voor uw vergoeding maakt het niet uit of uw zorgverlener een contract met ons heeft. 

Uw premie voor IZA Eigen Keuze

Voor deze basisverzekering betaalt u: € 119,56 per maand, inclusief 5% collectiviteitskorting en € 0 vrijwillig eigen risico.

Uw vergoeding met IZA Eigen Keuze

Alle zorgverleners
Wat krijgt u vergoed? Maximaal 100% van marktconform tarief*
Wat betaalt u eventueel zelf?
*Het marktconforme tarief is het tarief dat in de Nederlandse marktomstandigheden redelijk is voor een bepaalde behandeling. Lees meer over het marktconform tarief.

Contracten met zorgverleners

Wij hebben met een ruim aantal zorgverleners in Nederland een contract. Dit geldt voor onder andere ziekenhuizen en apotheken. Met de IZA Eigen Keuze kunt u bij alle zorgverleners terecht, ook bij de zorgverleners waarmee wij geen contract hebben.

Snel een zorgverlener bij u in de buurt vinden

Wilt u weten naar welke zorgverleners u kunt gaan voor de zorg die u nodig heeft? Kijk dan in de Zorgzoeker. Hier vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Kiest u voor een zorgverlener met contract? Dan weet u zeker dat u kiest voor goede zorg. Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Dan moet uw zorgverlener voldoen aan de eisen die zijn vermeld in de verzekeringsvoorwaarden.

IZA Eigen Keuze afsluiten?

Heeft u de basisverzekering gevonden die bij u past? Sluit hem dan direct af. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op. Bent u al verzekerd bij IZA? Dan wijzigt u eenvoudig en snel uw verzekering via Mijn IZA. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een verzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer over IZA Eigen Keuze 

Het is fijn als u zeker bent van uw keuze voor een zorgverzekering. Daarom hebben zorgverzekeraars afgesproken om de basisverzekeringen op dezelfde manier samen te vatten. Iedere basisverzekering heeft een zorgverzekeringskaart. In dit overzicht vindt u de vergelijkbare restitutieverzekeringen van de verzekeraars van Coöperatie VGZ:
  • Opbouw van uw premie

    Wilt u weten hoe de premie is opgebouwd? Bekijk dan het uitgebreide overzicht van de premies.
  • Korting op uw premie

    Wilt u de premie per jaar, half jaar of kwartaal betalen? Dan krijgt u korting op uw premie. Bij betaling per jaar krijgt u 3,1% korting, per half jaar 2,25% en per kwartaal 1,25%.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord