Basisverzekering: IZA Eigen Keuze

IZA Eigen Keuze is een restitutieverzekering. Dit betekent dat u vrij bent om uw eigen zorgverlener te kiezen. Voor uw vergoeding maakt het niet uit of uw zorgverlener een contract met ons heeft. Zolang uw zorgverlener voldoet aan de eisen die vermeld staan in uw verzekeringsvoorwaarden.

Uw premie voor IZA Eigen Keuze

Voor deze basisverzekering betaalt u: € 112,27 per maand, inclusief 10% collectiviteitskorting en € 0 vrijwillig eigen risico.

Uw vergoeding met IZA Eigen Keuze

Alle zorgverleners
Wat krijgt u vergoed? Maximaal 100% van marktconform tarief
Wat betaalt u eventueel zelf?

Contracten met zorgverleners

Wij hebben met een ruim aantal zorgverleners in Nederland een contract. Dit geldt voor onder andere ziekenhuizen en apotheken. Met de IZA Eigen Keuze kunt u bij alle zorgverleners terecht, ook bij de zorgverleners waarmee wij geen contract hebben.

Snel een zorgverlener bij u in de buurt vinden

Wilt u weten naar welke zorgverleners u kunt gaan voor de zorg die u nodig heeft? Kijk dan in de Zorgzoeker. Hier vindt u alle zorgverleners bij u in de buurt. Kiest u voor een zorgverlener met contract? Dan weet u zeker dat u kiest voor goede zorg. Kiest u voor een zorgverlener zonder contract? Dan moet uw zorgverlener voldoen aan de eisen die zijn vermeld in de verzekeringsvoorwaarden.

IZA Eigen Keuze afsluiten?

Heeft u de basisverzekering gevonden die bij u past? Sluit hem dan direct af. Wij zeggen uw oude zorgverzekering voor u op. Bent u al verzekerd bij IZA? Dan wijzigt u eenvoudig en snel uw verzekering via Mijn IZA. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van een verzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer over IZA Eigen Keuze 

Een passende zorgverzekering zoeken is vaak lastig. Daarom hebben zorgverzekeraars afgesproken om de basisverzekeringen op dezelfde manier samen te vatten. Iedere basisverzekering heeft een zorgverzekeringskaart. In dit overzicht vindt u de vergelijkbare naturaverzekeringen van de verzekeraars van Coƶperatie VGZ:

Wat u verder nog moet weten

  • Opbouw van uw premie
    Wilt u weten hoe de premie is opgebouwd? Bekijk dan het uitgebreide overzicht van de premies.
  • Korting op uw premie
    Wilt u de premie per jaar, half jaar of kwartaal betalen? Dan krijgt u korting op uw premie. Bij betaling per jaar krijgt u 3,1% korting, per half jaar 2,25% en per kwartaal 1,25%.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord