afbeelding werkgevers
Gefeliciteerd met uw nieuwe baan!

Wist u dat u kunt overstappen naar
de collectieve IZA zorgverzekering?

Goed nieuws! Via uw werkgever kunt u gebruik maken van de collectieve zorgverzekering van IZA. En profiteert u van veel collectieve voordelen. Als nieuwe medewerker kunt u vaak direct al overstappen. Bekijk hieronder welke situatie voor u geldt. 

Over IZA

Als het om zorg gaat, wilt u zeker weten dat u goed zit. En dat u kunt vertrouwen op uw zorgverzekering. Al meer dan 70 jaar is IZA dé zorgverzekeraar voor iedereen in de publieke sector. Wij zijn er voor u, medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen en veiligheidsregio's.

Uw collectieve voordelen voor het hele gezin 

1. Ik ben nu ergens anders collectief verzekerd

Sluit uw nieuwe baan direct aan op uw oude baan? Dan kunt u binnen 30 dagen overstappen naar de IZA Zorgverzekering. Wij zeggen automatisch uw huidige zorgverzekering voor u op. Wel zo makkelijk!

2. Ik ben nu ergens anders individueel verzekerd

Dan kunt u aan het einde van het jaar overstappen naar IZA. U bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Wilt u een mailtje ontvangen als de premie bekend is en u kunt overstappen? Zet dan de overstapwekker.

3. Ik ben al verzekerd bij IZA

Bent u al verzekerd bij IZA maar via een andere collectiviteit? Dan kunt u direct overstappen naar uw nieuwe collectiviteit. Dit kunt u zelf makkelijk en snel regelen. Geef het nummer en de collectiviteit van uw nieuwe werkgever door in Mijn IZA.

Benieuwd naar uw collectieve zorgverzekering?

Kies uw collectiviteit en bereken uw premie bij IZA. Wij maken het gemakkelijk voor u. Kies een pakket dat bij u past. En sluit direct uw zorgverzekering online af. Wij regelen de rest!

  • Wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op
  • U heeft 14 dagen bedenktijd
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd

Als u een collectieve zorgverzekering afsluit, betaalt uw werkgever ook mee aan uw zorgverzekering. Lees meer over de werkgeversbijdrage.

Extra gezondheidsapps 

De IZA app

  • Declareer snel en simpel met een foto of pdf
  • Bekijk uw verbruikte zorg
  • Rekeningen direct betalen via iDEAL
  • Bekijk hoeveel zorg u nog vergoed krijgt

In de IZA app heeft u ook uw zorgpas én polis altijd bij de hand. En kunt u gemakkelijk en veilig inloggen met een pincode of uw vingerafdruk.

Download de IZA app

IZA app downloaden in de App StoreIZA app downloaden in de Google Play Store

Ontspan met de VGZ Mindfulness Coach app

  • Gratis oefeningen
  • Voor beginners én gevorderden
  • Nu met nieuwe oefeningen 

Minder stress en meer leven in het nu? Mindfulness kan u helpen. Maak gratis gebruik van de app. Ook als u niet bij VGZ verzekerd bent.

Download de VGZ Mindfulness Coach app

VGZ Zorg app downloaden in de App StoreVGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store

Al ruim 1 miljoen keer gedownload!