Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

afbeelding werkgevers
Nieuwe baan?

Maak direct gebruik

van collectief voordeel

op je zorgverzekering

Stap gelijk over naar IZA

Goed nieuws! Naast de uitdaging die je nieuwe baan jou biedt, heeft het nog een ander voordeel. Namelijk: de collectieve zorgverzekering bij IZA. En als nieuwe medewerker kun je vaak gelijk al overstappen. Kun je nog niet overstappen? Meld je dan aan voor de overstapwekker. En ontvang een seintje als de premie voor volgend jaar bekend is én je de overstap kunt maken. Bekijk hieronder welke situatie voor jou geldt.

Voordelen zorgverzekering bij IZA
  • Ruime vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en mantelzorg
  • Handige IZA app voor op reis
  • Geen tandheelkundige selectie
  • Collectiviteitskorting voor jou en je gezinsleden
  • Vaak een werkgeversbijdrage voor jouw premie

1. Ik ben nu ergens anders collectief verzekerd

Sluit je nieuwe baan direct aan op je oude baan? Dan kun je binnen 30 dagen overstappen naar de IZA Zorgverzekering. Wij zeggen automatisch je huidige zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk!

2. Ik ben nu ergens anders individueel verzekerd

Dan kun je aan het einde van het jaar overstappen naar IZA. Je bent dan per 1 januari van het volgende jaar bij ons verzekerd. Wil je een mailtje ontvangen als de premie bekend is en je kunt overstappen? Zet dan de overstapwekker.

3. Ik ben al verzekerd bij IZA

Ben je al verzekerd bij IZA maar via een andere collectiviteit? Dan kun je direct overstappen naar je nieuwe collectiviteit. Dit kun je zelf makkelijk en snel regelen. Geeft het nummer en de collectiviteit van je nieuwe werkgever door in Mijn IZA.