IZA, voor mijn gezondheid


"Hoe staat het met mijn gezondheid?" "Hoe zorg ik voor een goede werk-privébalans?" Een gezonde leefstijl is lastig. Daarom helpt IZA u met een leefstijlcheck, gratis workshops, een online leefstijlprogramma en ruime vergoedingen voor preventie. Ontdek het nu zelf! 

Afbeelding voor Gezond Leven platform van IZA

Gezond Leven

Even stilstaan bij uzelf. Nieuwe energie opdoen. Werken aan uw wendbaarheid en optimisme. Met Gezond Leven van IZA geeft u aandacht aan uzelf. Ga zelf aan de slag met meer dan 20 gratis apps, workshops en andere extra’s. 

Op de afbeelding een jonge vrouw met laptop.

Gezond blijven

Elke dag zet u zich in voor Nederland. Maar let u ook goed op uzelf? Bij IZA helpen we u met ruime vergoedingen voor preventie. Zoals vergoedingen voor een leefstijlcheck- en coach, sportmedisch advies en preventieve psychologische zorg.

Op deze afbeelding staat Tamara de Weijer met de tekst dokter Tamara leefstijlprogramma.

Leefstijlprogramma

Wilt u zich fitter voelen? Er beter uitzien? Meer zelfverzekerd zijn? Dat is het doel van het online programma voor een gezonde leefstijl. Opgezet door huisarts en leefstijlexpert dokter Tamara de Weijer.

Ontspan met de VGZ Mindfulness coach app

  • Gratis oefeningen
  • Voor beginners én gevorderden
  • Mindfulness programma van 5 weken

IZA is onderdeel van VGZ, een coöperatie zonder winstoogmerk. Als klant bij IZA kun jij gratis gebruik maken van de Mindfulness app van VGZ. Dus, minder stress en meer ontspanning. Adem in, adem uit.

VGZ Mindfulness coach app downloaden in de App StoreVGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store

Collectief voordeel op uw basisverzekering

IZA is al 70 jaar dé zorgverzekering van de publieke sector. Onder andere medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen en veiligheidsregio's kunnen een collectieve zorgverzekering bij IZA afsluiten. 

  • Veel keuzevrijheid in pakketten
  • 5% korting op de premie van uw basisverzekering
  • Voor jou én je gezin

20% korting op uw aanvullende pakketten

Wilt u uw zorgverzekering voordelig uitbreiden? Kies dan, naast de basisverzekering, voor één van onze aanvullende pakketten.

  • Al aanvullend verzekerd vanaf €4,76
  • 20% collectiviteitskorting voor het hele gezin
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mindfulness en mantelzorg