IZA header

Daarom IZA

Al 68 jaar regelen wij de zorgverzekering voor medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen. Speciaal voor u dus. En dat blijven wij nog heel lang doen. Want IZA is ook de komende jaren uw vertrouwde aanbieder van een collectieve zorgverzekering. Kiest u ook voor een zorgverzekering van IZA?

De voordelen van IZA

  • Ruime vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en mantelzorg
  • Vergoeding van Leefstijlcheck
  • Handige IZA-app voor op reis
  • Geen tandheelkundige selectie
  • Collectiviteitskorting voor u én uw gezinsleden
  • Een werkgeversbijdrage voor uw premie

Het ideale zorgpakket

Bij IZA heeft u de keuze uit twee basisverzekeringen:
  • IZA Eigen Keuze voor vrijheid in keuze van een zorgaanbieder en ruime vergoedingen
  • IZA Ruime Keuze voor een lagere premie en ruime keuze uit gecontracteerde zorgaanbieders

Wilt u uitgebreider verzekerd zijn? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Kies dan, naast de basisverzekering, voor een van onze aanvullende pakketten of tandpakketten.

Collectiviteitskorting ook voor gezinsleden

U kunt uw partner en kinderen (tot 30 jaar) op uw zorgpolis aanmelden. Zij krijgen dan dezelfde aantrekkelijke premiekorting als u. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis verzekerd voor het hoogst gekozen aanvullende pakket van hun ouder(s). Bovendien profiteert u als IZA-verzekerde werknemer van een tegemoetkoming in de vorm van een werkgeversbijdrage.

Meer keuzevrijheid

Alle premiebetalende gezinsleden op uw zorgpolis kiezen zelf het aanvullend pakket dat bij hen past. Iedere verzekerde kan kiezen uit vier aanvullende zorgpakketten en drie aparte tandpakketten, zonder tandheelkundige selectie. Zo kunt u samen met uw gezinsleden hét ideale zorgpakket samenstellen. Wilt u alleen een tandpakket en geen aanvullend zorgpakket? Dat kan ook. U kiest altijd zelf wat het beste bij u past.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord