Zorgverzekering van IZA voor de brandweer

Jouw voordelen van IZA

Jij bent er als het nodig is.
IZA is er voor jou.

Ook in 2020 zit je goed bij IZA 

Als (vrijwillige) brandweer goed verzekerd bij IZA

Als beroeps- of vrijwillige brandweer doe je bijzonder werk. Dat verdient een goede zorgverzekering. Kies daarom net als veel van je collega's voor de zorgverzekering van IZA. Je profiteert dan van diverse collectieve voordelen: 

  • Collectiviteitskorting voor jou en je gezin
  • Ruime vergoedingen voor o.a. fysiotherapie 
  • Vergoeding voor de gezondheidstest 
  • Vrije zorgkeuze: je kunt terecht bij alle ziekenhuizen en huisartsen
  • Geen tandheelkundige selectie
  • Gratis deelname aan regionale en digitale workshops op het Gezond Leven platform

Meer informatie over de zorgverzekering van IZA

Ontdek onze basisverzekering en diverse aanvullende (tand)verzekeringen. Kies welk pakket het beste bij jou en je gezin past!

 

Basisverzekeringen
Met een basisverzekering krijg je een vergoeding voor de meest voorkomende zorg. Bijvoorbeeld voor huisartsenzorg, ziekenhuisbehandelingen, medicijnen en kraamzorg. IZA biedt twee verschillende basisverzekeringen: IZA Ruime Keuze en IZA Eigen Keuze.
Aanvullende pakketten
Wil je je zorgverzekering uitbreiden? Kies dan, naast de basisverzekering, voor één van onze aanvullende pakketten. We bieden vier verschillende aanvullende pakketten. En één totaalpakket: IZA Classis Comfort. Met dit totaalpakket ben je ook verzekert voor mondzorg.
Tandpakketten
IZA biedt drie verschillende tandpakketten met diverse vergoedingen van tandheelkundige zorg. Je hoeft geen aanvullend pakket te hebben om een tandartsverzekering af te sluiten. En er zit geen tandheelkundige selectie op de pakketten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord