Zorgverzekering van IZA voor de brandweer

IZA collectieve zorgverzekering (vrijwillige) brandweer

Jij zorgt voor een
veilige leefomgeving.
IZA zorgt voor jou.

Ook in 2021 zit je goed bij IZA 

Als (vrijwillige) brandweer goed verzekerd bij IZA

Als beroeps- of vrijwillige brandweer doe je bijzonder werk. Dat verdient een goede zorgverzekering. Kies daarom net als veel van je collega's voor de zorgverzekering van IZA. Je profiteert dan van diverse collectieve voordelen: 

  • 5% collectiviteitskorting op de basisverzekering voor jou en je gezin
  • 20% collectiviteitskorting op de aanvullende verzekering voor jou en je gezin
  • Al aanvullend verzekerd van € 4,76
  • Ruime vergoedingen voor onder andere fysiotherapie, mantelzorg en mindfulness
  • Wachtlijstbemiddeling: wij kijken waar je sneller geholpen kan worden
     

Meer informatie over de collectieve zorgverzekering van IZA

Ontdek onze basisverzekeringen. En maak een keuze uit een van de aanvullende of tandverzekeringen. Kies het pakket het beste bij jou en je gezin past!

 

Basisverzekeringen
Met een basisverzekering krijg je een vergoeding voor de meest voorkomende zorg. Bijvoorbeeld voor huisartsenzorg, ziekenhuisbehandelingen, medicijnen en kraamzorg. IZA biedt drie verschillende basisverzekeringen: IZA Basis Keuze, IZA Ruime Keuze en IZA Eigen Keuze.
Aanvullende pakketten
Wil je je zorgverzekering uitbreiden? Kies dan, naast de basisverzekering, voor één van onze aanvullende pakketten. We bieden vier verschillende aanvullende pakketten. En één totaalpakket: IZA Classic Comfort. Met dit totaalpakket ben je ook verzekerd voor mondzorg.
Tandpakketten
IZA biedt drie verschillende tandpakketten met diverse vergoedingen van tandheelkundige zorg. Je hoeft geen aanvullend pakket te hebben om een tandartsverzekering af te sluiten. Ook zit er geen tandheelkundige selectie op de tandpakketten.