Zorgverzekering van IZA voor de brandweer

IZA collectieve zorgverzekering (vrijwillige) brandweer

U zorgt voor Nederland. IZA zorgt
voor uw gezondheid en zorg

IZA. Goed voor elkaar.

Elke dag zet u zich in voor een veiligere samenleving. U bent er voor Nederland. IZA is er voor uw zorg en gezondheid. Nu en in de toekomst. Want als er iets is, wilt u weten dat u goed zit en kunt vertrouwen op je zorgverzekering.  

  • Collectiviteitskorting voor u en uw gezin 
  • Al aanvullend verzekerd vanaf 4,76 (incl. 20% korting)
  • Ruime vergoedingen voor o.a. fysiotherapie en mantelzorg
  • Razendsnel declareren met de IZA Zorg app
  • Veel extra's voor uw gezondheid

Meer over de collectieve zorgverzekering van IZA

Ontdek onze basisverzekeringen. En maak een keuze uit een van de aanvullende of tandverzekeringen. Kies het pakket het beste bij jou en je gezin past!

 

Basisverzekeringen
Met een basisverzekering krijg je een vergoeding voor de meest voorkomende zorg. Bijvoorbeeld voor huisartsenzorg, ziekenhuisbehandelingen, medicijnen en kraamzorg. IZA biedt drie verschillende basisverzekeringen: IZA Basis Keuze, IZA Ruime Keuze en IZA Eigen Keuze.
Aanvullende pakketten
Wil je je zorgverzekering uitbreiden? Kies dan, naast de basisverzekering, voor één van onze aanvullende pakketten. We bieden vier verschillende aanvullende pakketten. En één totaalpakket: IZA Classic Comfort. Met dit totaalpakket ben je ook verzekerd voor mondzorg.
Tandpakketten
IZA biedt drie verschillende tandpakketten met diverse vergoedingen van tandheelkundige zorg. Je hoeft geen aanvullend pakket te hebben om een tandartsverzekering af te sluiten. Ook zit er geen tandheelkundige selectie op de tandpakketten.