Geldfit: met 1 test inzicht in uw geldzaken

We denken er allemaal wel eens over na. Hoeveel geld kan ik uitgeven aan leuke dingen? En heb ik dan wel genoeg spaargeld? Geldfit helpt om grip op uw geld te krijgen (en houden).

De gratis en anonieme test van Geldfit

Geldfit is een anonieme test met vragen over uw geldzaken. Na de test weet u meteen hoe u er financieel voor staat. En waar u hulp kunt krijgen als dat nodig is. De test van Geldfit is gratis en zonder verplichtingen.

Zo werkt de test van Geldfit

  1. Ga naar onze geldfitpagina en klik op de button om de test te beginnen.
  2. Er volgt nu een aantal korte vragen. Alles ingevuld? Klik dan op de button onderaan de pagina.
  3. Nu volgt uw persoonlijk advies. Onderaan ziet u de organisaties die u kunnen helpen

Ervaringen met Geldfit

"Na het doen van de test kwamen wij uit bij de lokale sociale dienst. Een week later hielpen ze ons met een betalingsregeling en het in kaart brengen van de schuld. Over een jaar gaan wij vieren dat wij van de schuld af zijn."

- Gerard -

"Ik heb genoeg inkomsten, maar ik vind het moeilijk om niet al mijn geld op te maken. De app van Fikks helpt mij om inzicht te krijgen."

- Lisa-

“Ik ga binnenkort met pensioen en krijg dan 600 euro minder per maand. Via Geldfit kreeg ik te horen dat ik recht heb op toeslagen. Er werd snel gereageerd en ik ben erg blij met het meedenken vanuit Geldfit.” 

- Mehmet -

Samen voor een Nederland zonder geldzorgen

Geldfit is een idee van de Stichting Nederlandse Schuldhulproute (NSR). Inmiddels zijn er al meer dan 100 organisaties bij de NSR aangesloten. Zoals Aegon, Eneco, PostNL, ABN Amro, KPN, NS en een heleboel gemeenten. Zo gaan we samen voor een Nederland zonder geldzorgen.