Moet uw knie of heup binnenkort worden vervangen? Dan kunt u dit ook laten doen in Duitsland of Spanje. U kunt hier na de operatie revalideren.

Vraag onze zorgadviseurs om meer informatie

Onze zorgadviseurs helpen u graag op weg met meer informatie. U kunt ons elke werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen via 088-131 16 13. Of stuur een e-mail naar zorgbemiddeling@iza.nl.

Geïnteresseerd?

Moet u uw knie of heup laten vervangen en spreekt dit arrangement u aan? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Zorgadvies en Bemiddeling, via telefoonnummer 088-131 16 13.

Zij nemen enkele gegevens met u door en melden u aan via hun Nederlands sprekende contactpersoon in het ziekenhuis in Benidorm. Deze contactpersoon neemt vervolgens binnen twee dagen contact met u op. Deze regelt voor u het verblijf in Benidorm en het retourticket voor de vlucht van en naar Alicante. Ook voor Duitsland helpt Zorgadvies en Bemiddeling u op weg.

Hebt u nog vragen?

Neem dan contact op met onze afdeling Zorgadvies en Bemiddeling via 088-131 16 13. Of stuur een e-mail naar zorgbemiddeling@iza.nl.


De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. Dit kan alleen aan de verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van IZA. Wij raden u aan om, als u zorg nodig hebt, vooraf de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. Als een vergoeding per jaar is, is dat per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.  

Welk pakket heb ik ook alweer?

Dat ziet u onder 'Verzekering' in de IZA Zorg app.

Meer over de IZA Zorg app Of bekijk uw pakket in Mijn IZA