Kosten en rendement

Zakelijke diensten en verzekeringen van IZA leveren u voordeel op. Wij leveren niet alleen snel zorg. We geven ook veel aandacht aan preventie. En we kunnen u uitgebreid advies geven over uw HR-beleid.

Preventie en snelle interventies

Als ondernemer en werkgever wilt u een goed rendement en een optimale arbeidsproductiviteit. Preventie is daarom belangrijk. En op tijd interventies uitvoeren bij dreigend verzuim. Zo verlaagt u uw verzuimkosten en voorkomt u meer kosten. Wist u dat…
  • Een zieke werknemer bijna twee keer zo duur is? Een verzuimende werknemer met een dagloon van € 120 kost de werkgever gemiddeld € 250 per dag (inclusief vervanging).
    Bron: TNO
  • Binnen acht weken professionele begeleiding nodig is bij uitval door psychische klachten? Na acht weken neemt de kans op succesvolle re-integratie snel af.
    Bron: 365/ArboNed

Het succes van IZA Bedrijfszorg

Wist u dat er in 2014 na 88% van de interventies géén sprake was van verzuim? Dat blijkt uit de effectmeting IZA Bedrijfszorg 2014.
  • Bekijk de infographic en animatie

Rekenhulp

Verzuim brengt vaak meer kosten met zich mee dan u in eerste instantie denkt. U kunt zelf een indicatie van deze kosten berekenen op www.verzuimkosten.nl. De rekenhulp op deze site maakt gebruik van gegevens van onderzoeksbureau TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Contact

Wilt u weten wat IZA kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.