Vitaliteit en preventie

Wist u dat vitale medewerkers bijna 20% productiever en meer betrokken zijn? Belangrijk dus om met vitaliteit aan de slag te gaan. Vitale medewerkers zorgen voor een gezondere organisatie.

Preventie is belangrijk. Als we allemaal wat gezonder leven, draagt dat bij aan een gezonder Nederland. En verlagen we de druk bij huisartsen en ziekenhuizen. Als werkgever ondersteunt u de inzetbaarheid en gezondheid van uw medewerkers. Bijvoorbeeld door te werken aan een gezonde(re) leefstijl. Wij helpen u en uw medewerkers daar graag bij.

 

Gezond werkgeverschap

Het platform van én voor de HR-professional. Laat u inspireren over werkstress, financieel fit, mantelzorg of een van onze andere thema's.

Mijn Bedrijfszorg

Als werkgever de vitaliteit van uw medewerkers actief ondersteunen? Mijn Bedrijfszorg helpt hierbij. Hier vindt u alle interventies voor de gezondheid van uw medewerkers.

Het vitaliteitsbudget
Met het vitaliteitsbudget kunt u gebruik maken van interventies, bijvoorbeeld van Mijn Bedrijfszorg. Zo houdt u uw medewerkers vitaal en verlaagd u verzuim.
Gezond Leven

Hier vindt u handige tips waarmee u en uw medewerkers zelf aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld op het gebied van gezonder eten, meer bewegen of mentale gezondheid.

Events op de werkvloer

Met onze interactieve events op de werkvloer kunt u uw medewerkers interesseren voor een gezonde(re) leefstijl. Alle programma’s zijn erop gericht de vitaliteit binnen uw organisatie te vergroten.

Heeft u vragen over vitaliteit of preventie? 

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via onderstaande contactopties.

Stuur een bericht
Vul het contactformulier in. Onze zakelijke adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Plan een videobelafspraak
Plan zelf een videobelafspraak met een zakelijk adviseur. Dat kan op een moment wanneer het u uitkomt.
Bel met uw contactpersoon
Liever telefonisch contact? Natuurlijk kunt u altijd met uw contactpersoon bellen.