Gezond werkgeverschap

Hét platform voor de HR-professional op het gebied
van gezondheid en vitaliteit. Want u en uw medewerkers
helpen met gezond(er) leven en zorg. Dat staat bij ons voorop.

Direct naar Gezond werkgeverschap op vgz.nl  

U wordt doorgestuurd naar de website van VGZ

Wist u dat vitale en bevlogen medewerkers bijna 20% productiever en meer betrokken zijn? Ze zijn vaak tevredener, productiever, verzuimen minder én creatiever. Wij helpen u en uw medewerkers graag met gezond(er) leven en zorg.

IZA is onderdeel van VGZ. Daarom heeft u toegang tot alle extra’s van VGZ om u én uw medewerkers te helpen met gezondheid en vitaliteit.

  • Hét platform voor de HR-professional voor gezondheid en vitaliteit
  • Toegang tot services van VGZ
  • Tips en tools voor leidinggevenden en medewerkers

Direct naar Gezond werkgeverschap op vgz.nl  

U wordt doorgestuurd naar de website van VGZ

Gezond werken Gezond werken

Op en door het werk ontstaan soms fysieke en mentale klachten bij medewerkers. Door hier aandacht voor te hebben kunnen klachten verholpen of voorkomen worden. Maar waar te beginnen?
 

Werkstress

Psychosociale arbeidsbelasting

Werk-privébalansGezond voelen  Gezond voelen

Ook dat wat zich buiten het werk afspeelt, heeft invloed op hoe een medewerker op het werk functioneert. Wat kunt u als HR professional betekenen?

Mantelzorg

Voeding

Bewegen

Slapen

Stoppen met roken

Overgang

Financieel fit

Gezond organiseren  Gezond organiseren

Een fijne werkplek en een bedrijfscultuur waarin iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Bij VGZ geloven we dat wanneer deze zaken op orde zijn, medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. 


Hybride werken

Diversiteit & inclusie

 


IZA en Coöperatie VGZ. Hoe zit dat?

IZA zorgverzekeraar NV is van Coöperatie VGZ. Al bijna 70 jaar zorgt IZA voor medewerkers van provincie gemeente, het waterschap of de brandweer. En voor hun gezinsleden.

Wat doet Coöperatie VGZ?

Als coöperatie zonder winstoogmerk is VGZ er om heel Nederland te helpen. Mét gezondheid en zorg. Dat doet VGZ samen met artsen, mantelzorgers, Den Haag en onze verzekerden. Dus ook met u. Want met uw zorgverzekering van IZA bent u ook onderdeel van Coöperatie VGZ. En samen met u werken we aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg.

Veelgestelde vragen

  • U heeft toegang tot alle services van VGZ.
  • Bijna alle services zijn door verzekerden en niet-verzekerden te gebruiken. Een aantal services worden alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering, zoals services van Therapieland.