Onze aanpak

Energieke en vitale medewerkers 

Wat heeft u als werkgever nodig om de uitdagingen van deze tijd aan te kunnen? Dat zijn medewerkers met een grote mentale flexibiliteit en optimale fysieke gezondheid. Energieke en vitale medewerkers maken het verschil! 

Deze aanpak houdt in: samen werken aan een vitale organisatie. De basis van onze samenwerking is een collectieve zorgverzekering, die speciaal is afgestemd op werkenden en past bij de moderne samenleving. Ook bieden wij u inzicht in zorgdata, advies en ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid. Hierbij zorgen wij voor gemak voor u en uw medewerkers.
Onze belofte
  • Aantrekkelijke zorgverzekering tegen een scherpe, stabiele premie
  • Stuurinformatie op basis van zorgdata
  • Vergroting van de vitaliteit van uw medewerkers
  • Gemak voor u en uw medewerkers

Collectieve zorgverzekering met een scherpe premie

Uw medewerkers zorgen voor een duurzame en veilige leefomgeving. IZA zorgt al bijna 70 jaar voor hen. Uw medewerkers kunnen kiezen uit drie basisverzekeringen met een scherpe, stabiele premie: natura en restitutie. Daarnaast bieden wij keuze uit verschillende aanvullende verzekeringen en het zeer gewaardeerde totaalpakket IZA Classic Comfort
Door onze 3 basisverzekeringen en ruime pallet aan aanvullende verzekeringen kan uw medewerkers een zorgverzekering samenstellen die bij zijn of haar situatie past.

Inzicht in zorgdata

Zorgdata geeft u belangrijke inzichten voor uw vitaliteitsbeleid. U krijgt van ons data over de ingezette zorg uit de (aanvullende) verzekeringen van uw medewerkers, inclusief een benchmark met uw sector. Zo kunt u de vitaliteit van uw medewerkers monitoren en bijsturen op uw verzuimrisico's. Maakt u gebruik van Bedrijfszorg, dan ontvangt u ook informatie over ingezette interventies.

Advies en ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid

Op basis van de beschikbare data en uw wensen adviseren wij u gericht over het vergroten van de vitaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers. De basis hiervan is Gezond werkgeverschap. Samen met u kunnen wij dit vertalen in concrete activiteiten. Denk aan workshops, events op de werkvloer en inzet van het digitale Gezond Leven. Daarnaast inspireren we u graag met thema's om actief gezondheid en vitaliteit onder de aandacht van uw medewerkers te brengen, zoals slaap, de overgang en werkstress. Ook kunt u via Mijn Bedrijfszorg direct zelf online interventies inzetten bij klachten of verzuim.