Breng uw medewerkers in beweging 

Bekijk het webinar over 
bewegen op de werkvloer terug

En ga het gesprek met uw medewerker hierover aan

 

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Maar weet u ook welke voordelen bewegende medewerkers uw organisatie kunnen opleveren? Zowel op het gebied van gezondheid als op het financiële vlak? Bekijk ons webinar 'Bewegende medewerkers. Dit levert het u op.' terug. 

En dan? U wilt het gesprek aan gaan met uw medewerkers over dit of een ander vitaliteitsonderwerp. En dat kan best lastig zijn! Ook hierin helpen wij u graag met onze spiekbrief 'Een-op-een-gesprekken doet u zo'.

Spiekbrief een-op-een-gesprekken

Heeft u de video gezien over een-op-een-gesprekken met uw medewerkers? Bekijk hier de spiekbrief die de belangrijkste punten van het voeren van deze gesprekken op een rij zet. Waarbij ook de onderwerpen leefstijl en vitaliteit aan bod komen.

Tools uit het webinar

Tijdens het webinar zijn verschillende zaken rondom het thema bewegen besproken. Waaronder: Weetings, het voordeel van bewegen en tips om het bewegen thuis te stimuleren. Interessant om mee te nemen in uw organisatie! Daarom hebben we voor u tools ontwikkeld waarmee u direct aan de slag kunt.

Daarnaast is tijdens het webinar ook gesproken over de rekentool waarmee u direct kunt berekenen wat bewegen uw organisatie op kan leveren. Benieuwd hoe dat binnen uw organisatie zit?

Ga naar de rekentool

Weeting wegwijzer

‘Weeting’ een samenvoeging van ‘walking’ en ‘meeting’. Een overlegvorm van 2 tot 5 personen in de buitenlucht. Deze weeting wegwijzer helpt u weetings te introduceren binnen uw organisatie.

10 tip voor thuiswerken in beweging

We gaan steeds weer verder terug naar ‘normaal’. Maar het thuiswerken blijft daar voor velen van ons wel onderdeel van. Daarom 10 tips voor thuiswerken in beweging voor u en uw medewerkers.

Fietsen + lopen tel uit je winst

Bewegen is goed voor de mens. Dat weten we. Maar wat levert het u als organisatie nou precies op? Bekijk de productiviteitswinst en de winst op het gebied van verzuim.

Leefstijlinterventies

U wilt uw medewerkers helpen bij een gezonde leefstijl? In MijnBedrijfszorg vindt u alle groepinterventies die uw medewerkers op een positieve manier stimuleren tot gezondere leefstijlkeuzes. Bijvoorbeeld het coachingsprogramma voeding & beweging of Runningtherapie.