Inspiratie

Positieve medewerkers staan aan de basis van een gezonde organisatie. Help uw werknemers op weg met handige workshops, programma’s en tips. Praktisch, toegankelijk en inspirerend!

Bewegende medewerkers. Dit levert het u op.

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Maar weet u ook welke voordelen bewegende medewerkers uw organisatie kunnen opleveren? Zowel op het gebied van gezondheid als op het financiƫle vlak? Bekijk ons webinar 'Bewegende medewerkers. Dit levert het u op.' terug. En andere tools waarmee u direct aan de slag kunt.

En dan? Dan wordt er van u verwacht om het gesprek aan te gaan met uw medewerkers over dit of een ander vitaliteitsonderwerp. En dat kan best lastig zijn! Ook hierin helpen wij u graag met de spiekbrief 'Een-op-een-gesprekken doet u zo'.

Bekijk het webinar en de tools.

Positivi-tijd op de werkvloer

We leven in een bijzondere periode. Ook op werkgebied. Als HR-professional liggen er dan ook genoeg uitdagen. Wij helpen u daar graag bij! Hoe kunt u bijvoorbeeld in deze periode positivi-tijd op de werkvloer behouden? En daarbij natuurlijk uzelf en uw medewerkers blijven inspireren.

In samenwerking met vitaloog Klaas Koster hebben wij een webinar opgezet over positivi-tijd op de werkvloer.

Bekijk hier de webinar

Luisteren en delen

Waar worden mijn werknemers gelukkig van? Hoe houd ik het verzuim zo laag mogelijk? En wat verwachten mijn werknemers op het gebied van gezond ondernemen? Belangrijke vragen voor u als werkgever.

Wij helpen u graag bij het realiseren van gezond werkgeverschap. Hoe? Door naar u te luisteren. En onze kennis en ervaring op het gebied van preventie, zorg en duurzame inzetbaarheid met u te delen. Wij inspireren u graag met thema's, zoals mentale veerkracht en blue zones. De basis hiervan is het concept van positieve gezondheid van de arts-onderzoeker Machteld Huber.