Bedrijfszorg

Als werkgever kunt u bijdragen aan de vitaliteit van uw medewerkers. Dat is niet alleen fijn voor uw medewerkers, maar ook voor uw organisatie. Vitale medewerkers zorgen voor meer klantloyaliteit, meer winst en minder ziekteverzuim. Bedrijfszorg kan u hierbij helpen. Het biedt snelle hulp bij het voorkomen en verkorten van verzuim.

Snelle zorgoplossingen door Bedrijfszorg

Via Mijnbedrijfszorg.nl vraagt u eenvoudig en online arbeidsrelevante interventies aan voor uw medewerkers. De verschillende interventies bieden hulp bij mentale, fysieke of leefstijlgerelateerde klachten. Dankzij het brede aanbod heeft u altijd goede (preventieve) zorg voor uw medewerkers op het juiste moment.

85% van de medewerkers verzuimt niet meer na de inzet van een interventie

De voordelen voor u én uw medewerkers

 • Snelle hulp: alle (preventieve) interventies zijn direct inzetbaar
  Door ons brede netwerk van zorgverleners geven wij u de zekerheid van de juiste interventie op het juist moment. Uw medewerker heeft geen last van wachttijden voor bijvoorbeeld psychische zorg, omdat wij vooraf al goede afspraken hebben gemaakt met de zorgverleners.
 • Maak gebruik van de beste en meest doeltreffende interventies
  Het brede netwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde zorgverleners. Het totale aanbod is erop gericht uw medewerkers inzetbaar te houden of zo snel mogelijk weer inzetbaar te krijgen.
 • Alle (preventieve) interventies online op één plek
  U hoeft niet lang te zoeken naar de juiste interventie. In het portaal vindt u een totaalaanbod van arbeidsrelevante interventies verdeelt in drie categorieën: mentaal, fysiek en leefstijl. De interventies vraagt u eenvoudig en snel aan in het portaal.
 • U betaalt alleen voor wat u gebruikt
  Er zijn geen vaste maandelijkse kosten of aansluitkosten. U betaalt alleen de kosten van de genoten zorg of diensten. Elk kwartaal ontvangt u een verzamelfactuur van de afgenomen interventies. Dit bespaart u geld en tijd. Daarnaast kan een deel van de kosten bij sommige interventies verhaald worden op de zorgverzekering van de medewerker zelf.
 • Investeren in vitale medewerkers loont
  Uit onderzoek (Effectmeting IZA Bedrijfszorg 2017) blijkt dat elke euro die u in Bedrijfszorg investeert, viervoudig wordt terugverdiend. Veel verzuimende werknemers keren dankzij Bedrijfszorg sneller terug op de werkvloer. En door de interventies van Bedrijfszorg preventief in te zetten, wordt voorkomen dat medewerkers gaan verzuimen.

Bedrijfszorg is een onderdeel van IZA Zakelijk

Bedrijfszorg is een onderdeel van IZA Zakelijk. IZA Zakelijk helpt uw medewerkers zo vitaal mogelijk te worden of te blijven. Wilt u meer aandacht besteden aan het welzijn van uw medewerkers? Wij bieden u IZA Zakelijk:

 • Een aantrekkelijke zorgverzekering voor uw medewerkers
  Een goede verzekering met een ruime collectiviteitskorting.
 • Bedrijfszorg om verzuim te voorkomen of te verkorten
  U heeft toegang tot alle soorten interventies om verzuim te voorkomen en verkorten.
 • Faciliteren van eigen regie op gezondheid
  Inspiratie en tips voor een betere gezondheid en toegang tot online zelfhulpmodules voor uw medewerkers. En dan nog iets, met IZA Zakelijk krijgt u bovendien inzicht in de gezondheidsdata van uw organisatie. Inzicht waarmee u kunt monitoren en bijsturen. Of waarover u wellicht met onze vitaliteitsadviseurs van gedachte wilt wisselen.
 • Data en advies
  Inzicht in de data van uw organisatie, gebenchmarkt met branchegenoten.

Geïnteresseerd in Bedrijfszorg?

E-mail ons

Stuur een mail met uw vraag of verzoek naar iza.werkgeversdesk@iza.nl. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen een reactie.

Bel ons

Bel ons via 088 131 31 80 voor uw vragen of voor het maken van een afspraak.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord