Welke producten biedt IZA Bedrijfszorg?

Als verzekering

IZA Bedrijfszorg is beschikbaar als verzekering. Dit ruime pakket bevat diensten op het gebied van preventie, psychosociale en fysieke arbeidsbelasting, inzetbaarheid en zelfmanagement.

Deze verzekering biedt alleen diensten in het kader van de werkkostenregeling (WKR) waarvan de Belastingdienst heeft aangegeven dat ze onder een gerichte vrijstelling voor de werkgever kunnen vallen.

Per verrichting

IZA Bedrijfszorg is ook beschikbaar op verrichtingenbasis: IZA Bedrijfszorg Select. U betaalt vooraf een klein aansluitbedrag per medewerker voor het zorgnetwerk. IZA Bedrijfszorg Select is vooral geschikt voor grotere organisaties.

Bedrijfszorg Vrij

Wilt u effectief werken aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers? IZA Bedrijfszorg Vrij biedt u hiervoor de juiste diensten. U hebt de keuze uit de beste aanbieders én betaalt achteraf.

Kosten en rendement

Natuurlijk wilt u uw medewerkers gezond en gemotiveerd houden. IZA helpt u om verzuimkosten te verlagen en zelfs te voorkomen. Lees meer over kosten en rendement.

Korte psychologische zorg

De interventies die u inzet voor psychologische zorg en fysiotherapie worden eerst vergoed vanuit de zorgverzekering van uw medewerker. Bij korte psychologische zorg kan dit gevolgen hebben voor het eigen risico van de medewerkers. Lees meer over korte psychologische zorg.

Bewezen succes

Het IZA Bedrijfszorgpakket bestaat al meer dan tien jaar. Op grond van praktijkervaringen heeft IZA het pakket verfijnd, uitgebreid en geoptimaliseerd. Inmiddels is het in gebruik bij honderden werkgevers. Daartoe behoren organisaties van sterk uiteenlopende grootte, in allerlei sectoren, zowel profit als non-profit. In de publieke sector gaat het onder meer om gemeenten, provincies en waterschappen.

Elke jaar vindt een effectmeting over IZA Bedrijfszorg plaats. Bekijk de resultaten van de effectmeting over 2016.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in IZA Bedrijfszorg? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen 

Veelgestelde vragen

Hebt u na het lezen van deze informatie vragen? Mogelijk vindt u het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Contact

Wilt u weten wat IZA voor uw organisatie kan betekenen? Of bent u al klant bij ons en hebt u een vraag die niet bij de veelgestelde vragen staat? Bel dan met de IZA Werkgeversdesk: 088 131 31 50. Wij staan u graag te woord.

Collectief zorgcontract 

IZA Bedrijfszorg is onderdeel van het collectieve zorgcontract dat is samengesteld door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het Interprovinciaal Overleg en de Unie van Waterschappen.

Downloads

 

Menukaart Bedrijfszorg
Bedrijfszorg Keuzehulp
Bedrijfszorg werknemer
Bedrijfszorg leidinggevende

FAQ zorgkosten
Infographic ontdubbeling fysiek
Infographic ontdubbeling psychisch