Vergoeding tandarts controle

Met de pakketten van IZA Extra Tand en IZA Classic Comfort bent u verzekerd van ruime vergoedingen voor tandartszorg en mondzorg. En met de aanvullende pakketten van IZA Extra Zorg hebt u ook een ruime vergoeding voor orthodontie.

De meeste standaard tandartscontroles en -behandelingen worden vergoed. Zoals de (half)jaarlijkse controle (consult), bezoek aan de mondhygiënist, het vullen van een gaatje of het vervangen van een vulling. Maar ook krijgt u een ruime vergoeding voor kronen, bruggen en implantaten. De hoogte van deze vergoedingen hangt af van uw aanvullende pakket.

Lees meer informatie over:

Gecontracteerde of niet-gecontracteerde zorg

Voor de meest voorkomende tandartszorg kunt u naar alle tandartsen in Nederland. Deze hoeft niet perse een contract met ons te hebben.

Voor de volgende drie soorten tandheelkundige zorg hebben wij aanbieders gecontracteerd. U vindt alle informatie hierover op de pagina's zelf.

In Vergelijk en Kies vindt u aanbieders van zorg bij u in de buurt. Ook ziet u met welke zorgaanbieders wij een contract hebben.

Gaat u voor deze zorg naar een zorgaanbieder die geen contract met ons heeft? Dan kan het zijn dat u een lagere vergoeding krijgt. Bekijk hier de lijst maximale vergoedingen niet-gecontracteerde zorgverleners.

Welk pakket heb ik ook alweer?

Dat ziet u onder 'Verzekering' in de IZA Zorg app.

Meer over de IZA Zorg app Of bekijk uw pakket in Mijn IZA