Als uw minderjarig kind wordt opgenomen in een ziekenhuis bestaat de mogelijkheid om in de buurt te overnachten. Dit kan in een Ronald McDonaldhuis, Kiwanishuis of logeerhuis dat verbonden is aan een in Nederland gelegen ziekenhuis.

Moet u zelf dagbehandelingen ondergaan in het ziekenhuis? Dan kunt u ook in deze huizen overnachten. De dagbehandelingen moeten op aaneengesloten dagen plaatsvinden.

Vergoeding vanuit de basisverzekering

U krijgt vanuit de basisverzekering geen vergoeding voor verblijf in een logeerhuis.

 
Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen

U krijgt overnachtingen in een logeerhuis (voor een deel) vergoed. U krijgt een budget voor elke dag dat u verblijft in een logeerhuis. Het budget is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Verzekering Vergoeding
IZA Extra Zorg 1 Maximaal € 18 per dag
IZA Extra Zorg 2 Maximaal € 35 per dag
IZA Extra Zorg 3 Maximaal € 35 per dag
IZA Extra Zorg 4 Maximaal € 35 per dag
IZA Classic Comfort Maximaal € 18 per dag

 

Voor overnachtingen in een logeerhuis kunt u terecht bij een Ronald McDonaldhuis, Kiwanishuis of een logeerhuis dat verbonden is aan een in Nederland gelegen ziekenhuis.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. Dit kan alleen aan de verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van IZA. Wij raden u aan om, als u zorg nodig hebt, vooraf de verzekeringsvoorwaarden te raadplegen. Als een vergoeding per jaar is, is dat per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.  

Welk pakket heb ik ook alweer?

Dat ziet u onder 'Verzekering' in de IZA Zorg app.

Meer over de IZA Zorg app Of bekijk uw pakket in Mijn IZA