IZAmagazine

IZAMAGAZINE

Poep:
Wat zegt dat over uw gezondheid?

In IZAmagazine staan uw behoeftes en vraagstukken centraal. IZA wil u inspireren en informeren over actuele thema's binnen zorg en welzijn. De meest uiteenlopende ervaringen en verhalen komen aan bod, zodat u zelf nog beter kunt bepalen waar u staat. De verhalen zijn altijd echt, net als de mensen. Op deze pagina lichten we een aantal artikelen uit. Maar u kunt natuurlijk ook het hele IZAmagazine lezen. 

Lees IZAmagazine
Poep: wat zegt dat over uw gezondheid?

Poep: wat zegt dat over uw gezondheid?

Poep is een goede raadgever als u wilt achterhalen of u gezond bent en waar u wat extra aandacht aan mag geven. Wat zegt poep over uw gezondheid? En zijn er levens te redden met het checken van ontlasting?

Lees meer over poep

Prikje meer of minder?

Prikje meer of minder?


Elke ouder wil het beste voor zijn kind. Wel of niet vaccineren is een belangrijk beslissingsmoment. Hoe zorgt u ervoor dat u goede informatie vergaart? Wat maakt een prikje meer of minder nu helemaal uit?

Lees meer over vaccineren

Anti-anticonceptie

Anti-anticonceptie


Mogelijkheden om een zwangerschap te voorkomen zijn er genoeg. Te over zelfs. Maar welke voldoet aan uw eisen en welke opties zijn misschien geschikter als u wat verder in het leven bent?

Lees meer over anticonceptie

De hond op maandag en dinsdag

De hond op maandag en dinsdag

Ouderen op zoek naar meer beweging en gezelschap. Dieren die overdag alleen thuis zitten. Een simpele optelsom, dacht Sofie Brouwer toen zij vijf jaar geleden stichting OOPOEH oprichtte.

Lees meer over OOPOEH

De wereld van medicijnen

De wereld van medicijnen

Wereldwijd onderscheiden we zo’n 30.000 ziektes. Voor lang niet al die ziektes bestaat een goede behandeling. Wetenschappers werken daarom hard aan formules voor nieuwe medicijnen. Wat komt hierbij kijken?

Lees meer over medicijnen

Hebt u vragen over het magazine? Of wilt u IZAmagazine niet meer ontvangen? Stuur een e-mail aan de redactie. Hebt u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een adreswijziging hoeft u voor het magazine niet apart aan ons door te geven.

Oude nummers van IZAmagazine teruglezen? Kijk in het IZAmagazine archief.


Altijd het laatste nieuws? Volg ons op Facebook.