IZAmagazine

IZAMAGAZINE

Dementie:
Hoe zat dat ook alweer?

In IZAmagazine staan uw behoeftes en vraagstukken centraal. IZA wil u inspireren en informeren over actuele thema's binnen zorg en welzijn. De meest uiteenlopende ervaringen en verhalen komen aan bod, zodat u zelf nog beter kunt bepalen waar u staat. De verhalen zijn altijd echt, net als de mensen. Op deze pagina lichten we een aantal artikelen uit. Maar u kunt natuurlijk ook het hele IZAmagazine lezen. 

Lees IZAmagazine
Henk Verhagen

Geduld is een schone zaak

Henk Verhagen zorgt graag voor zijn vrouw Riet. Zij heeft dementie. Maar hij merkt wel dat het alsmaar moeilijker wordt. Hoe gaat hij hiermee om?

Lees het artikel

Mag het ietsje minder zijn?

Mag het ietsje meer zijn?

Het aantal kinderen met overgewicht blijft toenemen. Volgens kinderarts Edgar van Mil is hier altijd wat aan te doen. Maar er snel bij zijn, is heel belangrijk. Wat is de beste aanpak?

Lees het artikel

Wat kost een nekhernia?

Wat kost een nekhernia?

Ouder worden is een uitdaging, vooral voor onze gezondheid. Zo is slijtage oorzaak nummer 1 van een pijnlijke nekhernia. Welke kosten komen hierbij kijken?

Lees het artikel

Anne Wolfs

Is stilstaan soms beter dan doorgaan?

Zelfkennis en rust zijn de sleutel naar het verbeteren van mentale gezondheid, zegt mindfulnesscoach Anne Wolfs. Hoe kan mindfulness hierbij helpen?

Lees het artikel

5 vinkjes

5 vinkjes voor een veerkrachtig 2017

Een nieuw jaar vol mogelijkheden staat voor de deur. Wat doet u dit jaar om uzelf te verwonderen, te verrassen of te vergapen?

Lees het artikel

Hebt u vragen over het magazine? Of wilt u IZAmagazine niet meer ontvangen? Stuur een e-mail aan de redactie. Hebt u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Een adreswijziging hoeft u voor het magazine niet apart aan ons door te geven.

Oude nummers van IZAmagazine teruglezen? Kijk in het IZAmagazine archief.


Altijd het laatste nieuws? Volg ons op Facebook.