Veelgestelde vragen

Hebt u een nieuw adres omdat u bent verhuisd? Geef uw adreswijziging altijd door aan uw gemeente. Wij ontvangen de wijziging van uw adres automatisch van uw gemeente. U hoeft de adreswijziging niet aan ons door te geven.

Andere huisarts en tandarts nodig?

Verhuizen betekent soms ook op zoek naar een andere huisarts, apotheek en tandarts. Om dit gemakkelijker te maken hebben we Vergelijk en Kies. Hierin vindt u alle huisartsen, apotheken en tandartsen bij u in de buurt. En u ziet of wij een contract met ze hebben.

Samenwonen? Allebei collectief verzekerd

Gaat u samenwonen? En is een van u op dit moment collectief verzekerd bij IZA? Bekijkt u dan eens of het voordeliger is  om samen op die polis te gaan. Zo profiteert u allebei van de collectieve korting! U kunt uw partner of gezinsleden eenvoudig bijschrijven in Mijn IZA.

Verandert uw gezinssituatie?

Wijzigt er iets in uw gezinssituatie? Verwacht u gezinsuitbreiding of gaat u uit elkaar? Dan is de kans groot dat uw wensen over uw zorgverzekering ook veranderen. Wij doen daarom graag een verzekeringscheck met u. Zo sluit uw verzekering goed aan bij uw nieuwe situatie.

Bel voor een verzekeringscheck!

088 - 131 16 52


U betaalt uw gebruikelijke belkosten.
Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.