Minder zorgen om geld

Met hulp van IZA en de digitale workshop van Mirro e-Health

Maakt u zich zorgen om uw financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om uw financiën weer op orde te krijgen.

Digitale workshop voor mensen met geldzorgen

Mensen met geldzorgen ervaren vaak stress. Of u nu uw baan bent verloren, door een echtscheiding gaat of betalingsproblemen hebt. Deze vormen van stress kunnen leiden tot gevoelens van machteloosheid, boosheid en depressie. Wilt u aan de slag om uw geldzorgen te verminderen? Dat kan met de digitale workshop van Mirro. Hiermee gaat u zelfstandig en anoniem aan de slag.

  • Uitleg, tips en oefeningen om uw geldzorgen onder controle te krijgen
  • Tips voor handige websites of mogelijkheden waar u eventueel om hulp kunt vragen
  • Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze digitale workshop gratis voor u.

Tijdelijk niet beschikbaar

Excuses voor het ongemak. Wij werken aan een oplossing.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van deze digitale workshop is ontwikkeld door experts op dit thema, met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptence and Commitment Therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Deze onderwerpen komen aan bod:
  • Mijn verhaal: als u uw eigen verhaal beschrijft of vertelt aan anderen dan schep je orde in uw eigen ervaringen. Dat geeft overzicht en inzicht.
  • Nee is oke: wilt u grenzen stellen, dan moet u af en toe nee zeggen tegen verzoeken van anderen. Nee zeggen kunt u oefenen. En het is belangrijk dat u weet waar u uw geld aan uit wilt geven.
  • Stress en spanning: financiële stress houdt vaak lange tijd aan. Als spanning blijft bestaan ervaren we stress. Hoe zorgt u dat geldzorgen u niet boven het hoofd groeien?
  • De omgeving: omdat u zich misschien schaamt voor uw geldproblemen, kunt u het gevoel hebben er helemaal alleen voor te staan. Het is belangrijk om uw zorgen te delen en hulp te vragen.