Omgaan met angst en paniek

Met hulp van IZA en de digitale workshop van Mirro e-Health

Wat als uw angst u soms meer in de greep houdt dan u zou willen? Krijg inzicht in uw klachten en pak ze aan.

Digitale workshop voor mensen met milde angst- en paniekklachten

Wilt u aan de slag om angst- en paniekklachten te verminderen? Met de digitale workshop van Mirro krijgt u inzicht in de klachten en oefeningen om ze te verminderen. U gaat zelfstandig en anoniem aan de slag.
  • Leer uw eigen angst- en panieksituaties begrijpen
  • Leer negatieve gedachten vervangen door realistische of helpende gedachten
  • Ontspanningsoefeningen die helpen gevoelens van angst te verminderen
  • Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze digitale workshop gratis voor u.

Wanneer uw klachten ernstig(er) zijn, kunt u ook baat hebben bij de oefeningen. Maar we raden u aan met uw huisarts te overleggen welke hulp voor u het meest geschikt is.

Direct aan de slag

Vul uw gegevens in. Per e-mail ontvangt u een vouchercode. Hiermee maakt u kosteloos een account aan bij Mirro. En kunt u aan de slag met de online workshop. Tip! Als u uw privé e-mailadres invult, houdt u de workshop een privézaak.


* Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze online workshop gratis.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van deze digitale workshop is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van angst en paniek. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de cognitieve gedragstherapie.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Angst en paniek begrijpen: verminderen van angst en paniek begint met weten dat je last hebt van angst, in welke situaties je angstig bent en waarvoor je precies bang bent.
  • Stress en ontspanning: een gezonde leefstijl maakt je weerbaarder tegen stress en angst.
  • Angst en gedrag: om minder angst en spanning te gaan voelen, is het nodig jezelf bloot te stellen aan situaties die je eng vindt.
  • Denkpatronen doorbreken: door je bewust te worden van je eigen gedachten, krijg je meer inzicht in je angstklachten.