Mentale veerkracht

Met hulp van IZA en de boostersessie van de HSK groep

Zit het tegen of gebeurt er iets naars? Mentale veerkracht zorgt ervoor dat u zich aan kunt passen naar moeilijke of veranderende omstandigheden. Met genoeg veerkracht kunt u oplossingen bedenken, kracht uit uzelf of uw omgeving halen en gebeurtenissen accepteren waar u geen invloed op heeft. Versterk uw mentaal veerkracht met deze boostersessie en verminder stress en de kans op een burn-out.

Boostersessie voor meer mentale veerkracht

Maakt tegenslag u somber? Of blijft u erover piekeren? U kunt zelf iets doen om veerkrachtiger te worden. De boostersessie van de HSK groep kan u hierbij helpen. Een gediplomeerd psycholoog begeleidt de boostersessie van anderhalf uur. In die tijd leert u:

  • Wat mentale verkracht is
  • Hoe u snel uw mentale veerkracht kunt vergroten
  • Hoe u voor langere tijd veerkrachtig kunt blijven

Voorinschrijving Mentale veerkracht

Schrijf u alvast in. Dan sturen wij u een e-mail wanneer u zich definitief kunt aanmelden voor een locatie, datum en tijd.

Vul uw gegevens in. U krijgt dan als eerste te horen wanneer en waar u zich kan inschrijven voor de workshop mentale veerkracht.


* Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze workshop gratis. Wij ontvangen geen data over u van externe partners, ook delen we niets met uw werkgever én gebruiken we de data niet voor uw zorgverzekering.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De inhoud van deze interactieve boostersessie is ontwikkeld door professionals die deskundig zijn op het gebied van mentale veerkracht en werknemerszorg. Het doel van deze boostersessie is uw mentaal veerkracht te versterken zodat u beter om kunt gaan met tegenslag.

Uw mentale veerkracht vergroten op de korte en lange termijn

Belangrijk is dat u herkent wanneer uw mentale veerkracht minder is. Dan kunt u meteen de klachten aanpakken. In deze boostersessie leert u wat deze signalen zijn. Om veerkrachtig te blijven is het belangrijk te weten wat uw energiegevers en wat uw energievreters zijn. Thuis en op het werk. Ook hier wordt aandacht aan besteed.


X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord