Grip op coronastress

Met hulp van IZA en Mirro

Het zijn onzekere tijden. De coronacrisis raakt ons allemaal. Misschien werkt u nu thuis, heeft u te maken met kinderen die thuis zitten of bent u nog hard aan het werk met weinig personeel of collega’s. U maakt zich misschien zorgen over de toekomst en voelt mogelijk stress, angst en onveiligheid. Deze gevoelens zijn heel normaal. De huidige situatie is nieuw voor iedereen. Dat betekent dat veel mensen nog aan het zoeken zijn hoe ze het beste met deze situatie om kunnen gaan. In deze online workshop krijgt u praktische handvatten hiervoor. Daarnaast leert u goed tot rust te komen en meer aandacht te geven aan de dingen die belangrijk voor u zijn.

Online workshop voor grip op de coronasituatie

Met de online workshop krijgt u praktische handvatten over hoe u het beste omgaat met de huidige coronasituatie. 

 • U weet hoe u tijdens de coronacrisis positief kunt blijven.
 • U weet hoe u effectief thuis kunt werken of studeren.
 • U heeft praktische tips hoe u met anderen op afstand in contact kunt blijven.

Ook goed om te weten:

 • U volgt het programma op zelf gekozen momenten.
 • Het programma is volledig anoniem. Uw zorgverzekeraar en werkgever krijgen geen gegevens over u.

Over de online workshop

Het doel van de online workshop is om u op verschillende gebieden te ondersteunen tijdens de coronacrisis. U moet misschien thuis werken of studeren. Dit kan invloed hebben op uw stemming. Ook kan het zijn dat u zich somber of angstig voelt. Met deze workshop krijgt u informatie, oefeningen en tips hoe u op een nuttige manier thuis uw werk of studie kunt doen. Ook gaat u aan de slag met positieve gedachten. 

Onderwerpen die behandeld worden in de workshop

 • Hoe gaat het met u?
  Er wordt aandacht besteed aan hoe het op dit moment met u gaat, waar u behoefte aan heeft en hoe u om kunt gaan met negatieve gevoelens.
 • Positiviteit
  Wat kunt u op dit moment wél doen? En wie of wat waardeert u? Waardering voelen, kan u beschermen tegen gevoelens van angst en somberheid. 
 • Thuis werken en studeren
  Opeens thuis werken of studeren is erg wennen. U krijgt tips om dit op een zo goed mogelijke manier te doen. 
 • Samen doen 
  In contact met elkaar blijven, kan lastig zijn in deze crisistijd. Op creatieve manieren zorgt u ervoor dat u op afstand in contact blijft met anderen. 

Aan de slag met de online workshop

Vul uw gegevens in. Per e-mail ontvangt u een vouchercode. Hiermee maakt u kosteloos een account aan bij Mirro. En kunt u aan de slag met de online workshop. Tip! Als u uw privé e-mailadres invult, houdt u de workshop een privézaak.


* Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan is deze online workshop gratis.