Beter concentreren

Met hulp van IZA en Brain.fm

Het is 10 uur ’s ochtends. De laptop staat open. De koffie is achter de kiezen. In opperste concentratie werkt u uw to-do-lijst af. Zonder afleiding, zonder ruis. Zou het niet fantastisch zijn als u dit gevoel altijd kunt oproepen? Zelfs na het eten om 19 uur. Of om 23 uur?

Brain.fm helpt u beter concentreren

Wilt u sneller of langer geconcentreerd werken? Makkelijker in slaap komen? Of beter kunnen ontspannen? De muziek van Brain.fm helpt u om de gewenste mentale toestand, zoals slaap of focus, te bereiken. De muziek is ontwikkeld door wetenschappers en componisten.

  • Betere concentratie en behoud van focus met behulp van muziek
  • Makkelijker ontspannen en slapen met behulp van muziek
  • Binnen 5 tot 15 minuten merkt u verschil
  • Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan maakt u gratis gebruik van Brain.fm.

Direct aan de slag

Vul uw gegevens in en ontvang de code per e-mail. Hiermee maakt u een jaar gratis gebruik van Brain.fm. Veel rust en concentratie gewenst!

* Werkt u bij een organisatie die de zorgverzekering van IZA aanbiedt aan medewerkers? Dan maakt u een jaar gratis gebruik van Brain.fm.

Nog niet overtuigd? Lees verder!

De muziek van Brain.fm dient een functioneel doel. Namelijk, luisteraars helpen om in de gewenste mentale toestand te komen. Het gaat er niet per direct om dat de muziek mooi is, maar dat het u helpt om beter te concentreren, ontspannen of slapen. 

De ontwikkelaars doen samen met wetenschappers en componisten grondig onderzoek om te achterhalen of hun muziek daadwerkelijk het gewenste resultaat bereikt. Met speciale apparatuur testen ze het effect van hun muziek op de hersenen van luisteraars. Ook letten ze er bijvoorbeeld op dat de muziek geen opvallende geluiden en elementen bevat. Op die manier is de muziek prettig als achtergrondmuziek. Dit verschilt heel erg van ‘normale muziek’, welke vaak ontworpen is om op te vallen en emoties op te roepen.

Al meer dan 150.000 andere gebruikers luisteren naar de muziek van Brain.fm