Samen met anderen

U voelt zich betrokken en zet zich actief in voor uw naasten of omgeving. Maar houdt u wel genoeg tijd over voor uzelf? Want zorgen voor anderen kan uw gezondheid beïnvloeden. Ontdek hoe u op een gezonde manier de balans vindt tussen zorg voor uzelf en zorg voor uw naasten.

Mantelzorg

Als mantelzorger zorgt u voor iemand die chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is en met wie u een persoonlijke band hebt. Een mantelzorger is geen beroepskracht. Veel mensen realiseren zich niet dat ze mantelzorger zijn en welke belasting dat met zich meebrengt. Doe de test en bekijk of u mantelzorger bent.

Bent u mantelzorger?

Vind de balans

Bent u mantelzorger? Dan loopt u een verhoogd risico op overbelasting. Behoud de balans tussen zorgen voor een ander en zorgen voor uzelf. Met de online zelfhulp Mantelzorg leert u somberheidsklachten en overbelasting te herkennen en aan te pakken. Om dit programma te kunnen doen hebt u een vouchercode nodig.

Online zelfhulp Mantelzorg

Wilt u meedoen?

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Hebt u al een mirro-account? Log dan direct in.

Bent u werkgever?

Bekijk dan ook onze pagina voor werkgevers. Hier leest u alles over hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. IZA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.