Prettig leven

Een goede gezondheid zorgt voor een prettiger leven. Maar het kan voorkomen dat u zorgen hebt. Bijvoorbeeld over uw financiën, gezinsleden of de indeling van uw tijd. Ontdek hoe u een prettig leven kunt leiden door deze zaken in balans te brengen.

Gamen

Gamen is leuk, maar kan doorslaan in een verslaving. Wat levert gamen op? En wat kost het? Doe de test en leer hoe u de controle behoudt. U hebt hiervoor een vouchercode nodig. 


Online zelfhulp Gamen

Geldzorgen

Maakt u zich zorgen om uw financiële situatie? Grip op uw geld is een eerste stap om uw financiën weer op orde te krijgen. Doe de test en ontdek hoe u stress om geld kunt verminderen. U hebt hiervoor een vouchercode nodig. 

Online zelfhulp Geldzorgen

Mijn positieve gezondheid

Hoe vindt u dat het met u gaat? Beantwoord vragen om inzicht te krijgen in uw ‘gezondheidsoppervlak'.

Mijn Positieve Gezondheid

Wilt u meedoen?

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Hebt u al een mirro-account? Log dan direct in.

Bent u werkgever?

Bekijk dan ook onze pagina voor werkgevers. Hier leest u alles over hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. IZA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.