Voel je beter met huisarts Tamara de Weijer

Door het coronavirus is ons dagelijks leven in korte tijd zeer ingrijpend veranderd. We moeten zoveel mogelijk thuisblijven en ons aan verschillende regels houden. Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we je daarom de gratis webinars 'Voel je beter' aan.

Het aanpassen van je leefstijl staat voor veel mensen gelijk aan het gevoel dat ze dingen moeten. En daar gaat het mis volgens Tamara. Het geheim van het volhouden van een gezonde leefstijl is het besef dat het niet voor even is. En om daar een succes van te maken en je beter te voelen, vraagt een andere benadering. Maar waar begin je? En hoe houd je het - op een leuke manier - vol? 

Schrijf je in voor de webinar(s) ‘Voel je beter’
In drie online lezingen vertelt voedings- en leefstijlexpert Tamara hoe je met succes je leefstijl verbetert. Wil je hiermee aan de slag? Of heb je een vraag aan Tamara? Schrijf je dan in voor één of meer van de gratis webinars. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent.

  • Do 7 mei van 20.30 tot 21.30 uur: webinar over voeding en beweging
  • Do 14 mei van 20.30 tot 21.30 uur: webinar over slaap en ontspanning 
  • Do 28 mei van 20.30 tot 21.30 uur: webinar over sociale verbinding en zingeving

Kijk de webinar over voeding en beweging terug

In de eerste webinar legt Tamara uit wat nou wel en niet gezond is om te eten. Welke ingrediënten moet je zeker in huis hebben en wat kan je beter in de winkel laten liggen? Ook geeft ze tips over beweging in relatie tot voeding. En de hamvraag: hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt?

Heb je de webinar gemist?

Bekijk dan de webinar hier op je gemak terug.

Kijk de webinar over slaap en ontspanning terug

Wat is de invloed van stress op je lichaam? En wat doet slaaptekort? In de tweede webinar laat Tamara zien wat stress en slaaptekort mentaal en lichamelijk met je doen en geeft ze adviezen over hoe je meer ontspanning kunt ervaren en een betere nachtrust tegemoet gaat.

Heb je de webinar gemist?

Bekijk de webinar dan hier op je gemak terug.

Sociale verbinding en zingeving

In de laatste webinar gaat Tamara in op sociale verbinding en zingeving. Hoe zorg je ervoor dat je niet volledig geïsoleerd raakt in deze bijzondere tijd? Hoe houd je de maatregelen vol? Zingeving gaat erover dat je erachter komt wat voor jou écht belangrijk is. Wat heeft de afgelopen tijd je gebracht? Hoe zorg je ervoor dat je meer rust en dankbaarheid in je dag krijgt?

Bij inschrijving ontvang je vooraf een deelnamelink en krijg je na afloop toegang tot de opname. Kun je niet live kijken? Kijk dan na afloop de webinar(s) eenvoudig terug op deze pagina.
Schrijf je in voor de webinar ‘Voel je beter’
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord