Verbeter uw leefstijl | Met workshops en apps
Home > Gezond leven > Leefstijl

Leefstijl verbeteren

Heeft u een zwak voor de geneugten van het leven? U kunt uw leefstijl verbeteren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor de juiste voeding, genoeg beweging en voldoende ontspanning. Ga direct aan de slag met de workshops en apps. Dit aanbod is een van de voordelen van een collectieve zorgverzekering bij IZA.

360x150

Keer Diabetes type 2 Om

Wilt u uw diabetes type 2 omkeren? Met dit intensieve programma vermindert u uw medicijngebruik, vergroot u uw energie, slaapt u beter, beweegt u anders en krijgt u meer grip op uw leven.

360x150

Ontdek hoe u zich beter kunt voelen

Ontdek met de SAM app wat goed gaat en wat beter kan. En pak de verbeterpunten aan met tips, trainingen, workshops, video's en challenges.

Deze herfst meer naar buiten?

Gratis challenge

 

In samenwerking met IVN Natuureducatie bieden we u de gratis #2uurnatuur Challenge aan. Een uitdaging om u te stimuleren dit najaar de gezonde buitenlucht op te zoeken. Verzekerd bij IZA? Dan ontvangt u leuke extra’s zoals een herfstpodcast.

Balans bij mantelzorgen

Gezond zorgen kunt u leren! Als mantelzorger loopt u een verhoogd risico op overbelasting. Behoud de balans.

Beter door de overgang met het Gezond Leven Platform van IZA

Beter door de overgang

De overgang heeft effect op uw lichaam, psyche en relaties. Wat moet u weten om de overgang goed door te komen?

Balans voor werkende ouders

Ouders die werken houden veel ballen in de lucht. Overbelasting ligt op de loer. Denk ook aan uzelf en behoud de balans.

Minder zorgen om geld

Maakt u zich zorgen om de financiële situatie? Minder geldzorgen is een eerste stap om de financiën weer op orde te krijgen.

Controle over gamen

Wat levert het gamen u op? Wat kost het u? Bewust kijken naar gamegedrag kan u leren de controle te behouden. Zo blijft gamen leuk.

Hulp bij alcoholgebruik

Het is goed om bewust te zijn van uw alcoholgebruik. Af en toe een glaasje is prima. Maar wanneer is het niet verantwoord?

Webinars gezonde leefstijl  

Video's huisarts Tamara

 

Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we u daarom de gratis vlogs en webinars aan. Bekijk ze snel

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Akkoord
Weigeren