Gezonde geest

Een gezonde geest draagt bij aan een gezond leven. Het zorgt voor een prettiger leven en bevordert een gezonder lichaam. Bent u wel eens gestrest of hebt u onlangs een naaste verloren? Dan kan dit effect hebben op uw geestelijke gezondheid. Ontdek hoe u zelf uw geestelijke gezondheid kunt verbeteren.

Vouchercode nodig

Deze programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever.

Angst en paniek

Houdt angst u soms meer in de greep dan u zou willen? En staat dit een prettig leven in de weg? Leer effectief omgaan met angstklachten. En voorkom dat angst uw leven beheerst.

Online zelfhulp Angst en paniek

Piekeren

Ligt u wel eens in bed na te denken over allerlei zaken? Of bent u diep in gedachten verzonken als u ergens mee bezig bent? Het is vervelend als het niet lukt om deze gedachten te stoppen. Vul de test in en leer omgaan met uw gepieker.

Online zelfhulp Piekeren

Depressie

Als u somber bent, hebt u vaak nergens zin in. Zeker niet in leuke dingen. Misschien twijfelt u ook of iets u wel gaat lukken. Dat kan u onzeker maken. Vul de test in en pak uw somberheidsklachten effectief aan.


Online zelfhulp Depressie

Jong en depri?

Bent u tussen de 16 en 24 jaar oud? En hebt u last van lichte of milde depressieklachten? Zoals somberheid, weinig energie, stress, gedachten die steeds maar door uw hoofd gaan en een laag zelfvertrouwen? Vul de test in en pak uw negatieve gedachten aan.

Online zelfhulp Jong en depri

Relatieproblemen

Een relatie kent zijn ups en downs. Dat is normaal. Relaties zijn niet compleet maakbaar en 100% geluk is niet haalbaar. Maar zit uw relatie al een tijd in een dip en vindt u het lastig om eruit te komen? Zorg dat uw dip geen dal wordt.


Online zelfhulp Relatieproblemen

Scheiding

Na een scheiding is alles anders. Eerst doet u veel samen, nu staat u er alleen voor. U moet veel uitzoeken en regelen. U moet zich aanpassen aan veranderingen die gepaard gaan met vragen en emoties. Leer omgaan met twijfels, emoties en stress na een scheiding.

Online zelfhulp Echtscheiding

Rouwverwerking

Rouwen bestaat uit gevoelens verwerken en gedachten bewerken. Niemand rouwt hetzelfde: elk rouwproces is uniek. Zit u in een rouwproces? Richt dit proces op een voor u passende manier in met de online zelfhulp Rouwverwerking.

Online zelfhulp Rouwverwerking

Werkstress/burnout

Stress hoort bij het leven. En ook bij werken. Maar u krijgt er last van als u langere tijd ongezonde stress op uw werk ervaart. Vind en behoud de juiste balans tussen werk en privé. Met concrete tips en oefeningen leert u werkstress aanpakken en een burn-out voorkomen.

Online zelfhulp Werkstress/burnout

Wilt u meedoen?

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Hebt u al een mirro-account? Log dan direct in.

Bent u werkgever?

Bekijk dan ook onze pagina voor werkgevers. Hier leest u alles over hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. IZA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.