Gezond lichaam

Gezond leven doet u in een gezond lichaam. Voeding, rust en voldoende beweging leveren daaraan een belangrijke bijdrage. Ontdek hoe u kunt omgaan met lichamelijke klachten en hoe u kunt zorgen voor een gezonder lichaam.

Eetmeter

Bent u benieuwd of u dagelijks voldoende vitamines, mineralen en energie binnenkrijgt? Scan uw dagmenu en ontvang direct een persoonlijk advies.Naar de Eetmeter

Cursus gezonde voeding

Bent u gezond maar hebt u toch problemen met uw gewicht? Dan kunt u vanuit uw aanvullende verzekering een vergoeding krijgen voor een cursus Gezonde voeding. Of voor een andere cursus die een gezonde leefstijl bevordert. Bekijk wat u vergoed krijgt.

Vergoedingen voor cursussen

Slaapproblemen

We slapen ongeveer eenderde van ons leven. Heel vanzelfsprekend dus. Maar helaas niet voor iedereen. Ontdek hoe u een goede nachtrust kunt bevorderen. U hebt hiervoor een vouchercode nodig. 

Online zelfhulp Slaapproblemen

Sportkeuzewijzer

Bent u op zoek naar een sport die bij u past? Leer eenvoudig nieuwe sporten bij u in de buurt kennen.Bekijk de Sportkeuzewijzer

Wilt u meedoen?

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Hebt u al een mirro-account? Log dan direct in.

Bent u werkgever?

Bekijk dan ook onze pagina voor werkgevers. Hier leest u alles over hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.

Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. IZA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.