Dagelijks functioneren

Uw dagelijks functioneren beïnvloedt uw gezondheid. En andersom. Hebt u bijvoorbeeld een goede balans tussen werk en privé? Hebt u een chronische ziekte die effect heeft op uw functioneren? Ontdek hoe aanpassingen in uw dagelijks leven uw gezondheid kunnen verbeteren.

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken doet een beroep op vaardigheden als veerkracht, zelfstandigheid en grenzen stellen. Vindt u dat lastig? Werkt het nieuwe werken vaak niet voor u? Versterk met de test uw vaardigheden en haal het beste uit het nieuwe werken. Voor deze online zelfhulp hebt u een vouchercode nodig. 

Online zelfhulp bij 'Het nieuwe werken'

Werkende moeders

Hoe vindt u de balans tussen de zorg voor uw kinderen, uw werk en andere activiteiten? Voelt u zich moe, overbelast en hebt u continu te weinig tijd voor de dingen waar u echt gelukkig van wordt? Vind de juiste balans tussen zorgen voor anderen en uw eigen leven. Voor deze online zelfhulp hebt u een vouchercode nodig.

Online zelfhulp Werkende moeders

Drinktest

Drinkt u regelmatig alcohol? En wilt u weten of uw drinkgedrag een risico is voor uw gezondheid? Vul dan de test in en ontvang direct advies.


Doe de drinktest

Alcohol en 55+

Drinkt u dagelijks een glaasje? Voor de gezelligheid of om te ontsnappen aan de dag? En kan ‘eentje’ dan echt nog wel? Vul de test in en word u bewust van uw alcoholgebruik. U hebt hiervoor een vouchercode nodig.

Online zelfhulp Alcohol en 55+

Chronische aandoening

Het hebben of krijgen van een chronische aandoening is vaak heftig en lastig te accepteren. U kunt zich daardoor eenzaam, boos of onzeker voelen. Maar het biedt ook kansen. Vul de test in en profiteer direct van tips om beter om te gaan met uw chronische aandoening. U hebt hiervoor een vouchercode nodig.

Online zelfhulp Chronische aandoening

Overgangsklachten

Hoe zorgt u dat u de regie houdt tijdens de overgang? Wat kunt u doen om hier zo goed mogelijk doorheen te komen? En heeft deze nieuwe levensfase ook positieve kanten? Vul de test in en ontdek hoe u op eigen kracht kunt omgaan met de overgang. U hebt hiervoor een vouchercode nodig.

Online zelfhulp Overgangsklachten

Wilt u meedoen?

Sommige programma's zijn onderdeel van het mirro eHealth platform. Om hiervan gebruik te maken, hebt u een vouchercode nodig. Met deze vouchercode kunt u zich registreren als nieuwe klant. U kunt deze code aanvragen bij uw werkgever. Hebt u al een mirro-account? Log dan direct in.

Bent u werkgever?

Bekijk dan ook onze pagina voor werkgevers. Hier leest u alles over hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.