IZA header

De collectieve zorgverzekering van IZA

IZA is al 68 jaar lang de zorgverzekeraar van medewerkers van gemeenten, provincies en waterschappen en van de brandweer. Met veel keuzevrijheid, ruime vergoedingen en collectiviteitskorting op uw premie. Dit geldt voor u én uw gezin. Ontdek welke collectieve zorgverzekering het beste bij u past.

De voordelen van IZA

  • Ruime vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en mantelzorg
  • Vergoeding van Leefstijlcheck
  • Handige IZA-app voor op reis
  • Geen tandheelkundige selectie
  • Collectiviteitskorting voor u én uw gezinsleden
  • Een werkgeversbijdrage voor uw premie

Het ideale zorgpakket

Bij IZA heeft u de keuze uit twee basisverzekeringen:
  • IZA Eigen Keuze voor vrijheid in keuze van een zorgverlener en ruime vergoedingen
  • IZA Ruime Keuze voor een lagere premie en ruime keuze uit gecontracteerde zorgverleners

Wilt u uitgebreider verzekerd zijn? Bijvoorbeeld voor fysiotherapie of tandartskosten? Kies dan, naast de basisverzekering, voor een van onze aanvullende pakketten of tandpakketten.

Collectiviteitskorting ook voor gezinsleden

U kunt uw partner en kinderen (tot 30 jaar) op uw zorgpolis aanmelden. Zij krijgen dan dezelfde aantrekkelijke premiekorting als u. Kinderen tot 18 jaar zijn zelfs gratis verzekerd voor het hoogst gekozen aanvullende pakket van hun ouder(s). Bovendien profiteert u als IZA-verzekerde werknemer van een tegemoetkoming in de vorm van een werkgeversbijdrage.

Meer keuzevrijheid

Alle premiebetalende gezinsleden op uw zorgpolis kiezen zelf het aanvullend pakket dat bij hen past. Iedere verzekerde kan kiezen uit vier aanvullende zorgpakketten en drie aparte tandpakketten, zonder tandheelkundige selectie. Zo kunt u samen met uw gezinsleden hét ideale zorgpakket samenstellen. Wilt u alleen een tandpakket en geen aanvullend zorgpakket? Dat kan ook. U kiest altijd zelf wat het beste bij u past.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord