Maak bezwaar tegen het delen van uw gegevens

U heeft van ons de vraag gekregen of wij uw gegevens mogen delen met andere zorgverzekeraars. Op deze pagina heeft u de mogelijkheid bezwaar te maken tegen het delen van uw gegevens. Ook vindt u op deze pagina antwoorden op de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Een nieuw aanbod in 2021

U kunt volgend jaar bij IZA verzekerd blijven en ontvangt dus sowieso een aanbod van IZA voor een collectieve zorgverzekering voor 2021. Daarnaast kunt u een aanbod krijgen van Menzis en CZ.

Verstrekking naam- en adresgegevens

Om CZ en Menzis aan u een aanbod voor een collectieve zorgverzekering in 2021 te kunnen laten doen hebben heeft VNG, IPO, Vwvw en WSGO en UvW, IZA verzocht om uw gegevens te delen met CZ en Menzis. Uiteraard deelt IZA geen bijzondere persoonsgegevens, zoals gegevens over uw gezondheid. Heeft u liever niet dat uw gegevens worden gedeeld, dan kunt u op deze pagina eenvoudig bezwaar maken.

Wilt u niet dat wij uw naam en adresgegevens doorgeven?

U kunt bezwaar maken tot 15 september door onderstaand formulier in te vullen. Uw klantnummer vindt u bovenaan de brief of in de e-mail die u van ons heef ontvangen.

 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord